KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "AC_MILAN"
Balotelli nélkül van esélye a Milannak? 2013. október 21. 15:35 Nagyon nehéz dolga lesz az Ajax otthonában pontokat veszítő AC Milannak kedden este a Bajnokok Ligájában, mert a San Siróban a Barcelona együttesét fogadja a H-csoport harmadik fordulójában. Az előző sorozatban ugyan 2-0-ra legyőzte a katalánokat ebben a stadionban, de holnap este erősen kérdéses a combsérüléssel bajlódó Mario Balotelli játéka, márpedig ő az olaszok fő - néha talán a saját csapatára is veszélyes - fegyvere, de Massimiliano Allegri nem számíthat több kulcsjátékosára sem a Messi-Xavi-Iniesta-Neymar négyessel felálló Barca ellen.
 
Pazzini a 3. helyen tartotta a Milant 2013. április 28. 22:40 Fordulatos, gólgazdag meccse tartotta otthon a három pontot a Milan a Catania ellen, és tartotta maga mögött a Fiorentinát a BL-kvalikációért folyó ádáz küzdelemben. Giampaolo Pazzini percekkel beállása után duplázott, ezzel került nyeregbe a Milan, a végeredményt Mario Balotelli állította be, aki egyszerűen nem tud tizenegyest rontani. El Shaarawy egy gólban benne volt, de nem ment neki a játék. A piros-feketék védelme sem vizsgázott túl jól, rendre zavarba hozhatónak tűnt. A szicíliaiak kapusa remekelt, de így is négyszer kellett maga mögé nyúlnia.
 
Nem volt nyertese a Samp-Milannak 2013. január 13. 22:35 Egyik csapat sem érdemelt győzelmet a Marassiban, a Serie A 20. fordulójának zárómeccsén, ahol a remeklő kapusoknak köszönhetően gól sem esett. A Milan megragadt a hetedik helyen, nyakán az Udinesével, a Parmával és a Cataniával, a Samp továbbra is a kiesőzóna közelében (négy pont a távolság). A piros-feketék ifjú titánjai, El Shaarawy, Krkic és Niang nem tudták feltörni a genovai védelmet.
 
Hihetetlen: a Milan legyőzte a Juventust 2012. november 25. 22:38 VIDEÓ! Mindkét milánói sztárcsapat le tudta győzni ősszel a korábban verhetetlennek hitt Juventus a Serie A-ban, a torinói bajnokcsapat ezúttal a San Siróban égett meg, a Milan elleni vasárnapi rangadón. Robinho erősen vitatható tizenegyesből szerzett gólja három pontot ért, a piros-feketéket mintha kicserélték volna, a védelem megingathatlan volt, a támadók nagy kedvvel játszottak. A hajrában Vucsinics és Yepes is módosíthatott volna az eredményen.
 
A Fáraó törte meg a San Siro átkát! 2012. szeptember 26. 22:35 Május közepe óta nem látott győzelmet a San Siro közönsége tétmeccsen, sem a Milan, sem az Inter nem tudta otthon tartani mindhárom pontot a szezon elején. Az ötödik fordulóban El Shaarawy vetett véget duplájával a rossz sorozatnak, a piros-feketék 2-0-ra győztek a második félidő jelentős részét emberhátrányban végigfutballozó Cagliari ellen. Az Internek is sikerült örömet szereznie a szurkolóknak: Álvaro Pereira és Cassano góljával simán vette az akadályt a Bentegodiban. A Roma még mindig nem találja a formáját, a Samp ellen hagyományosan nem megy az utóbbi években a Farkasoknak, a legutóbbi hét meccsből csak egyet nyertek a párharcban.
 
Az AC Milannak nem kell Kaká, túl drága 2012. augusztus 10. 08:08 Olasz médiaértesülés szerint Kaká, a Real Madrid aranylabdás labdarúgója várhatóan mégsem igazol az AC Milan együtteséhez.
 
Tőzsér az AC Milanba kerülhet 2012. július 27. 09:34 Olasz sajtóértesülések szerint a Genoa elnöke egy üzleti vacsorán jelezte, szívesen átengedné az AC Milannak Tőzsér Dánielt, az olasz csapat magyar középpályását.
 
Olasz Kupa: Juve-Milan a nyolc között? 2012. július 25. 16:56 Elkészítették az augusztus ötödikén kezdődő Coppa Italia sorsolását, amelyen már el is dőlt, hogy a nyolc kiemelt - amely csapatok csak a decemberi nyolcaddöntőben kapcsolódnak be a küzdelmekbe - melyik ágra kerül.
 
Filkor csereként játszott a Milanban 2012. július 24. 21:28 Filkor Attila a 72. percben csereként beállva vette ki a részét a Milan Schalke felett aratott idegenbeli győzelméből. A felkészülési meccs egyetlen találatát Urby Emanuelson szerezte a 64. percben. A gelsenkircheniek jóval több helyzetet alakítottak ki, Lewis Holtby lövésénél a kapufa mentett. A Rossonerik mentségére legyen szólva, az Európa-bajnokságot megjárt játékosok még hiányoztak.
 
A Milan igazolni fog 2012. július 22. 12:56 Massimiliano Allegri megígérte, a Milan még a nyáron pótolja a távozott klasszisokat, és augusztus végére ütőképes csapat áll össze. A vezetőedzőt az sem aggasztja, hogy a TIM-kupán mindkét meccsüket elvesztették.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu