Az AC Milannak nem kell Kaká, túl drága

Szerző: MTILétrehozva: 2012. augusztus 10. 08:08
Olasz médiaértesülés szerint Kaká, a Real Madrid aranylabdás labdarúgója várhatóan mégsem igazol az AC Milan együtteséhez.


 

Adriano Galliani, a milánói alakulat ügyvezető igazgatója azt nyilatkozta a Sky Sport24 tv-csatornának, hogy a Kaká ára túlságosan magas, a fizetése pedig elképesztően sok lenne.

"Szinte lehetetlen, hogy létrejön az egyezség" - mondta. "Természetesen folytatjuk a tárgyalást a madridiakkal, de nem szeretnék hiú ábrándokat kelteni a rajongókban. Nehéz, nagyon nehéz..."

Korábbi sajtóértesülések szerint a Real Madrid legkevesebb 25 millió euróért lenne hajlandó eladni Kakát, a fővárosi klub brazil labdarúgóját.

A 30 éves brazil futballista 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezalatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett. A játékost 2009 nyarán 70 millió euróért vették meg a Milantól, amellyel gyakorlatilag mindent (bajnokság, Bajnokok Ligája) megnyert.

Kakát elvben 2015-ig köti szerződés a Real Madridhoz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ronaldo-Kaká páros: maga a csoda!
Fergeteges edzőmeccset játszott egymással a Real Madrid és a Milan szerdáról csütörtökre virradó éjszaka, a New York-i Yankees Stadionban, amelynek 5-1-es spanyol siker lett a vége. A pazar gólgálát Di María nyitotta meg, majd...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: Kakát nem adjuk ingyen!
José Mourinho, a Real Madrid trénere elmondta, hogy Kaká, a csapat brazil középpályása eligazolhat, ha akar, de semmiképpen sem ingyen....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: ac_milanKaká
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu