A Milan igazolni fog

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 22. 12:56
Massimiliano Allegri megígérte, a Milan még a nyáron pótolja a távozott klasszisokat, és augusztus végére ütőképes csapat áll össze. A vezetőedzőt az sem aggasztja, hogy a TIM-kupán mindkét meccsüket elvesztették.


 

A kulcsemberek közül Thiago Silva, Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Nesta és Clarence Seedorf is búcsút intett a San Sirónak hetek leforgása alatt, de Allegri nem esik kétségbe.

„A klub pontosan tudja, mire van szüksége, már beszéltünk erről. Most ezekkel a játékosokkal készülünk, de az átigazolási időszakban érkeznek még labdarúgók” – nyilatkozta a szakember.

A Rossonerik a Juventustól és az Intertől is kikaptak a szombat esti TIM-kupán, optimizmusra tehát semmi ok. Vagy mégis?

„A srácok két jó meccset játszottak, de elkövettünk néhány hibát, amiből gólokat kaptunk. A második meccsen jobban játszottunk, elégedett voltam a látottakkal.”

„Nagyon sok fiatal játékosunk lépett pályára, de nemsokára azok is visszatérnek, akik az Európa-bajnokságon szerepeltek” – igyekezett megnyugtatni csapata szurkolóit Allegri.

Címkék: ac_milan
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu