Mourinho visszatér az Interbe, mert...

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 18. 17:02
José Mourinho ugyanabba az iskolába fogja beíratni két gyermekét, amelybe akkor jártak, amikor a Real Madrid jelenlegi trénere még az Internél regnált. A tény természetesen találgatások sorát indította el, az olasz sajtó persze vércseként csapott le a szenzációra. A lugánói intézmény mindössze egyórás autóútra található a kék-feketék edzőközpontjától, Appiano Gentilétől.


A kis José és Matilde Mourinho ismét abba az iskolába járhatnak majd, ahová korábban, amikor apuci még az Internél edzősködött. Az idősebb José a hírek szerint két helyet lefoglalt gyermekei számára, a Gazzetta dello Sport eközben "Krízis az Internél: Mou visszatér?" címmel "sokkolta" a futballbarátokat.

Az olasz lap szerint az tifosók az Interrel 45 év után ismét nemzetközi kupát nyert szaktekintélyről álmodoznak, ám arról is pusmognak, hogy esetleg Angliába tér vissza a mester.

Mourinho mindenesetre jól csinálja, hiszen igyekszik megkavarni maga körül az egyébként sem álló vizet. Internazionale, Chelsea, esetleg Manchester United, netán továbbra is Real Madrid?

"Az, hogy két gyermeke számára lefoglalt két helyet Lugánóban önmagában még semmit sem jelent, viszont olyan jel, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az Inter e pillanatban nehéz helyzetben van, Mourinho viszont segíthetne - írja a Gazzetta dello Sport. 

Okosabbak nem lettünk, a nyár egyik, ha nem a legnagyobb szappanoperájának viszont megágyaztak. Már ha egyáltalán lesz szappanopera. Mert ez sem biztos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Interesek kérése: Maradj Leonardo
Ennél szebb „hűségnyilatkozatot” nem kaphat egy vezetőedző a játékosaitól: az Internazionale kulcsemberei ugyanis kiálltak Leonrado mellett, akinek a helyzete nem a legstabilabb az elmúlt hét kudarcai után. Javier Zanetti...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: Ha nem rúgnak ki, maradok
José Mourinho sokkal szelídebb húrokat pengetett legfrissebb nyilatkozatában, amelyben ismét a jövőbe tekintett. Kitöltené négyéves szerződését a portugál sztáredző, aki kilencéves hazai veretlenséggel büszkélkedhet majd,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu