Mourinho: Ha nem rúgnak ki, maradok

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 19. 12:46
José Mourinho sokkal szelídebb húrokat pengetett legfrissebb nyilatkozatában, amelyben ismét a jövőbe tekintett. Kitöltené négyéves szerződését a portugál sztáredző, aki kilencéves hazai veretlenséggel büszkélkedhet majd, amennyiben nem kap ki a Real Madrid szombat este a Levante ellen a Santiago Bernabéu Stadionban.


José Mourinho a Cadena Cope rádiónak elmondta, úgy érzi, tökéletes ura a helyetnek a királyi gárdánál, hosszú távon számol a fővárosiakkal:

"Ha nem rúgnak ki, akkor jódarabig maradok. Amikor aláírtam a négyéves szerződést, azzal a szándékkal tettem, hogy kitöltöm azt. Ha egy olyan patinás csapatot, mint az Inter elhagysz a Real Madrid kedvéért, természetes, hogy nem egy évre váltasz. Maradni akarok, és ha mindannyian teljes vállszélességgel kiállunk a projekt mellett, akkor nem kérdés, hogy szeretném folytatni a munkát."

"Azt hiszem, most abba az irányba haladunk, amerre szeretném, hogy haladjunk. Sokkal inkább, mint korábban. Egy húron pendülünk, össze tudtuk egyeztetni a munkafelfogásunk, sokkal nagyobb empátia vesz körül, ami a közös munkát illeti, mert a személyes empátia mindig is megvolt Pérezzel és Sánchezzel (elnök, illetve ügyvezető, a szerk.)".
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu