KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MADARAS_NORBERT"
Madaras az év magyar pólósa 2012. január 15. 11:20 Az év legjobb magyar vízilabdázója a játékostársak szerint Madaras Norbert volt, akire heten voksoltak, így egy szavazattal előzte meg a szövetség által legjobbnak jelölt Biros Pétert - írta vasárnapi összesítésében a www.vlv.hu.
 
Sztárjaink Európa tetején 2010. december 15. 09:48 A Benedek Tibort, Madaras Norbertet és Kásás Tamást is a soraiban tudó Pro Recco vízilabdacsapata nyerte meg az Európai Szuperkupát. A meccset ráadásul minden megerőltetés nélkül hozta le az olasz óriás.
 
Olasz bajnoki cím, magyar főszereplőkkel 2009. május 28. 19:02 Megvédte bajnoki címét az élvonalbeli olasz férfi vízilabda-bajnokságban a Pro Recco együttese, amely a döntőben három mérkőzésen is ellenfele, a Posillipo fölé kerekedett. A győzelemben döntő érdemet szereztek a gárda magyar olimpiai bajnok légiósai, számolt be róla a vlv.hu.
 
Magyar lőtte Európa trónjára a délieket 2009. május 23. 22:20 Fantasztikus mérkőzés végén az olimpiai bajnok Steinmetz Ádám góljával, hosszabbítás után győzte le 8-7-re az olasz Pro Recco együttesét a montenegrói Primorac Kotor csapata a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A két együttesben összesen hat magyar játékos szerepelt, a szlávoknál kettő (Kiss Gergely és Steinmetz), míg a taljánoknál négyen is (Benedek Tibor, Märcz Tamás, Kásás Tamás és Madaras Norbert) a vízben voltak. A bronzérmet a horvát Jug Dubrovnik szerezte meg.
 
Magyarjai repítették a döntőbe a Reccót 2009. május 7. 17:46 Madaras Norbert három, Märcz Tamás kettő, míg Kásás Tamás egy találatot szerzett a Pro Recco hosszabbításban 14-12-re megnyert találkozóján a Brescia elleni olasz élvonalbeli vízilabda-mérkőzésén, így a sztárcsapat az elődöntőben két meccs alatt biztosította helyét a fináléban. A három magyar pólós a vlv.hu internetes oldalon értékelte az elődöntőt.
 
„Nem lehet leírni a Vasast!" 2009. április 9. 15:14 Hatalmas lépést tett a továbbjutás felé az olasz Pro Recco együttese a vízilabda Euroliga negyeddöntőjében. Fájdalom, a címvédő ezt éppen a Vasas ellen érte el (8-11), ráadásul éppen Budapesten, a Komjádi-uszodában. Madaras Norbert, a vendégek magyar klasszisa felemás érzésekkel, de mosolyogva nyilatkozott a SportHirado.hu-nak a mérkőzést követően. A 29 éves válogatott szélső elmondta, bár már többször játszott volt csapata ellen, nagyon örült a remek fogadtatásnak.
 
Madaras Norbert jósnak sem utolsó 2009. április 7. 16:43 „A lehetséges három ellenféljelölt közül szakmai és érzelmi érvek is szóltak esetemben a Vasas ellen, de tudtam, hogy úgy is őket kapjuk majd meg a sorsoláson” – mondta sporthirado.hu-nak a jelek szerint jósnak sem utolsó Madaras Norbert, kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázónk a szerdai Euroliga-negyeddöntős találkozót megelőzően. Az első mérkőzésen a Komjádiban vendégeskedik a címvédő olasz Pro Recco együttese, soraiban négy magyar olimpiai bajnokkal, Benedek Tiborral, Kásás Tamással, Märcz Tamással és nem utolsó sorban Madarassal. Mind közül utóbbinak a legszorosabb a kapcsolata a Vasassal, hiszen évekig volt a gárda meghatározó játékosa.
 
Aranycsapat, harmadszor is aranycsapat! 2008. augusztus 24. 10:52 A magyar férfi vízilabda-válogatott egymás után harmadszor is olimpiai bajnok lett, miután iskolajátékkal múlta felül az Egyesült Államok nemzeti együttesét a pekingi vízilabdatorna döntőjében 14-10-re. Ezzel megvan a magyar olimpiai csapat harmadik aranyérme, a honi vízilabdasport történetében pedig a kilencedik elsőséget érték el Kemény Dénes tanítványai az ötkarikás játékokon.
 
Madaras Norberték leigázták a németeket 2008. június 27. 19:24 A magyar férfi vízilabda-válogatott nehéz kezdés után hat góllal, 14-8-ra múlta felül a német nemzeti csapatot első, pénteki mérkőzésén, a szombathelyi ING-kupán. Madaras Norbert négy gólt vágott, 7-7 után lemosták a mieink az ellenfelet. Szombat este az olimpiai csoportellenfél Montenegró vár Kemény Dénes tanítványaira, a délszlávok a másik pénteki meccsen 11-8-ra verték Görögországot.
  
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu