Magyarjai repítették a döntőbe a Reccót

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 7. 17:46
Madaras Norbert három, Märcz Tamás kettő, míg Kásás Tamás egy találatot szerzett a Pro Recco hosszabbításban 14-12-re megnyert találkozóján a Brescia elleni olasz élvonalbeli vízilabda-mérkőzésén, így a sztárcsapat az elődöntőben két meccs alatt biztosította helyét a fináléban. A három magyar pólós a vlv.hu internetes oldalon értékelte az elődöntőt.


„Nem bánom, hogy így alakult, mert év közben hiányoztak az ilyen nehéz meccsek” – nyilatkozta Madaras Norbert.

„Tudtuk, hogy nehéz lesz, örülünk, hogy már a második meccsen sikerült bejutni, így a hétvégét már nem kell az elődöntővel töltenünk” – értékelt Märcz Tamás.

„Nagyon fontos győzelem volt, nem lett volna jó most még egy harmadik meccset játszani. Szerintem a szezon eddigi legkeményebb mérkőzését játszottuk” – mondta Kásás Tamás.

Az első, hazai meccsen 12-7-re nyert az esélyesebb Recco, amely tulajdonképpen az utolsó negyed 5-0-jának köszönhette ötgólos sikerét. Akkor Madaras és Märcz két-két találatot szerzett, Kásás szintén egyszer volt eredményes.

Az idegenbeli visszavágó megint izgalmasan alakult, a Brescia az utolsó perchez érve két góllal vezetett, de a vendégnek összejött az egyenlítés és így a túlóra. A hosszabbítás első felében a medencében lévők közül csak Madaras és Märcz volt eredményes, ez el is döntötte a találkozót és a továbbjutást.

A címvédő, Euroliga négyes döntőbe a Vasason keresztül magát átvergődő Pro Recco ellenfele a honi bajnoki fináléban a Posillipo-Savona párharc győztese lesz, ott két találkozót követően 1-1-re állnak a felek. A harmadik, továbbjutásról döntő találkozót szombaton a Savona otthonában rendezik meg.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu