KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PRO RECCO"
Magyar kupagyőztes Olaszországban! 2011. március 22. 09:32 Van magyar kupagyőztese a vízilabda Olasz Kupának! A sorozat négyes döntőjét ugyanis a címvédő Pro Recco nyerte meg, ezzel zsinórban hatodszor győzött a sorozatban.
 
Sztárjaink Európa tetején 2010. december 15. 09:48 A Benedek Tibort, Madaras Norbertet és Kásás Tamást is a soraiban tudó Pro Recco vízilabdacsapata nyerte meg az Európai Szuperkupát. A meccset ráadásul minden megerőltetés nélkül hozta le az olasz óriás.
 
Kásásék nyerték a vízilabda Euroligát 2010. május 15. 21:44 Noha 3–1-re még a Primorac Kotor vezetett a második negyedben, a Pro Recco „robbantott”, és végül a vártnál sokkal magabiztosabb győzelmet aratott a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A Benedek Tibort, Kásás Tamást és Madaras Norbertet is soraiban tudó olasz csapat végül 9–3-ra győzte le a Steinmetz Ádámot és Kiss Gergőt foglalkoztató montenegróiakat.
 
Öt magyar legenda az Euroliga döntőjében 2010. május 15. 10:08 A magyar ászokat felvonultató csapatok teljes sikerét hozta a nápolyi elődöntő a férfi vízilabda Euroligában: a Pro Recco hosszabbítás után 8-7-re nyert a szezon eddigi összes bajnoki és nemzetközi kupatalálkozóján győztes Partizan Beograd ellen, míg a címvédő Primorac Kotor szintén túlórában gyűrte 11-10-re a Jug Dubrovnikot.
 
Magyar lőtte Európa trónjára a délieket 2009. május 23. 22:20 Fantasztikus mérkőzés végén az olimpiai bajnok Steinmetz Ádám góljával, hosszabbítás után győzte le 8-7-re az olasz Pro Recco együttesét a montenegrói Primorac Kotor csapata a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A két együttesben összesen hat magyar játékos szerepelt, a szlávoknál kettő (Kiss Gergely és Steinmetz), míg a taljánoknál négyen is (Benedek Tibor, Märcz Tamás, Kásás Tamás és Madaras Norbert) a vízben voltak. A bronzérmet a horvát Jug Dubrovnik szerezte meg.
 
Magyar csata két olasz élcsapat meccsén 2009. május 13. 09:13 A Pro Recco együttese nyerte az olasz vízilabda bajnoki döntő első mérkőzését a Posillipo Napoli ellen. A három győzelemig tartó párharcot tehát 10-7-es sikerrel nyitotta az Euroliga-győzelemre is esélyes csapat. A hazaiaknál három, a vendégeknél egy magyar játékos is a vízben volt. Igaz, ketten közülük már olasz állampolgárok is egyben...
 
Magyarjai repítették a döntőbe a Reccót 2009. május 7. 17:46 Madaras Norbert három, Märcz Tamás kettő, míg Kásás Tamás egy találatot szerzett a Pro Recco hosszabbításban 14-12-re megnyert találkozóján a Brescia elleni olasz élvonalbeli vízilabda-mérkőzésén, így a sztárcsapat az elődöntőben két meccs alatt biztosította helyét a fináléban. A három magyar pólós a vlv.hu internetes oldalon értékelte az elődöntőt.
 
Csatát nyert a Vasas, háborút a Recco 2009. április 22. 21:42 A háromgólos hazai vereség ellenére akár óriási meglepetést is okozhatott volna a Vasas férfi vízilabdacsapata a férfi Euroliga negyeddöntőjében, hiszen idegenben végig kézben tartotta a mérkőzést a sorozatban címvédő olasz Pro Recco ellen. Hiába azonban a bravúros teljesítmény, a félidőig kapott két gól(!), a végén pedig az egygólos vendégsiker, a négyes döntőbe az olasz csapat jutott be, 20-18-as összesítéssel.
 
„Nem lehet leírni a Vasast!" 2009. április 9. 15:14 Hatalmas lépést tett a továbbjutás felé az olasz Pro Recco együttese a vízilabda Euroliga negyeddöntőjében. Fájdalom, a címvédő ezt éppen a Vasas ellen érte el (8-11), ráadásul éppen Budapesten, a Komjádi-uszodában. Madaras Norbert, a vendégek magyar klasszisa felemás érzésekkel, de mosolyogva nyilatkozott a SportHirado.hu-nak a mérkőzést követően. A 29 éves válogatott szélső elmondta, bár már többször játszott volt csapata ellen, nagyon örült a remek fogadtatásnak.
 
Vasas-verés olimpiai hangulatban 2009. április 8. 20:50 Rendkívül kemény, hajtós mérkőzésen 11-8-as vereséget szenvedett a Vasas a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén a címvédő Pro Recco gárdájától. A piros-kékek ugyan nem élvezték a hazai pályával járó előnyöket, de rengeteg hibájuk miatt, nem foghatják csak a játékvezetőkre a Komjádi-uszodában elszenvedett fiaskót. Földi László fiainak így szinte csodára lesz szükségük a továbbjutás kiharcolásához Olaszországban.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu