„Nem lehet leírni a Vasast!"

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 9. 15:14
Hatalmas lépést tett a továbbjutás felé az olasz Pro Recco együttese a vízilabda Euroliga negyeddöntőjében. Fájdalom, a címvédő ezt éppen a Vasas ellen érte el (8-11), ráadásul éppen Budapesten, a Komjádi-uszodában. Madaras Norbert, a vendégek magyar klasszisa felemás érzésekkel, de mosolyogva nyilatkozott a SportHirado.hu-nak a mérkőzést követően. A 29 éves válogatott szélső elmondta, bár már többször játszott volt csapata ellen, nagyon örült a remek fogadtatásnak.


- Számított rá, hogy ilyen fogadtatásban részesülnek majd?
- Tudtuk, hogy rengetegen lesznek. Abban persze csak bíztunk, hogy hasonlóan jó hangulat lesz majd. Sokadszorra játszottam már a Vasas ellen, nem mondom, hogy olyan, mintha bármely más csapat ellen pólóznék, de az ember erre igyekszik nem figyelni. Jó volt ismét Magyarországon szerepelni.

- Ha a hazaiakat nem is, önöket mindenképpen doppingolta a teltház és hazai szurkolók által keltett hangulat. Úgy tűnt, remekül felkészültek volt csapata ellen. Belülről is így érezték?
- Nagyon kemény meccs volt, sokat harcoltunk. Persze a hazaiak is sok hibát elkövettek, ám úgy éreztem, mi is többször pontatlanok voltunk, és rengeteg helyzetet kihagytunk. A közönség hihetetlen légkört varázsolt, nekem pedig minden alkalommal különleges érzés itt játszani.

- Háromgólos előnyt szereztek a visszavágóra. Máris eldőlt volna a továbbjutás?
- Én inkább úgy fogalmaznék, hogy nőttek az esélyeink a Final Fourba kerülésre. Úgy érzem, hogy nem hoztak ki mindent magukból a Vasas játékosai. Korábbi csapatom mindent meg fog tenni a visszavágón, nem mehetünk tehát biztosra ellenük Reccóban sem.

- Többször is felmerült már, hogy hazatér. Egy esetleges újabb Euroliga-siker lendítene azon, hogy a következő idényben már egy magyar csapattal viaskodjon a négyes döntőbe kerülésért?
- Igen, minden szezonban felmerül, hogy újra itthon játszom. De jelenleg a Recco játékosa vagyok, így nincs is nagyon miről beszélni most. Ráadásul már ötödik szezonomat töltöm Olaszországban, és jól érzem magam. Még nem aktuális ez a kérdés.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu