KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROLIGA_VIZILABDA_FERFI"
Euroliga: nehezebb csoportban a Vasas 2011. február 8. 13:13 A Vasas nyolc közé jutott férfi vízilabdacsapata az erősebbik négyes csoportba került az Euroligában a keddi római sorsoláson.
 
Egy Euroliga-csoportban a Vasas, Szeged 2010. október 31. 16:02 Ugyanabba a négyes csoportba került a Vasas és a Szeged férfi vízilabdacsapata az Euroliga 16 együttes alkotta főtáblájának vasárnapi sorsolásán, amelyet a LEN, a kontinentális szövetség Rijekában tartott. A harmadik magyar résztvevő, az Eger is nehéz négyesbe került.
 
Szeged-siker, Eger-vereség a nyitányon 2010. október 8. 21:25 Magabiztos győzelemmel indította szereplését a férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörében a Szeged, amely Újvidéken 11-6-ra nyert a szerb Vojvodina ellen. A magyar csapat legeredményesebb gólszerzője Somogyi és Molnár volt 3-3 találattal. Az Eger a berlini csoportban egygólos vereséggel kezdett a Mladost Zagreb ellen.
 
Továbbjutott a Szeged az Euroligában 2010. szeptember 26. 15:45 A már szombaton továbbjutott Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata vasárnap két góllal kikapott a horvát NK Rijekától a hazai környezetben rendezett Euroliga-selejtezőben.
 
Kásásék nyerték a vízilabda Euroligát 2010. május 15. 21:44 Noha 3–1-re még a Primorac Kotor vezetett a második negyedben, a Pro Recco „robbantott”, és végül a vártnál sokkal magabiztosabb győzelmet aratott a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A Benedek Tibort, Kásás Tamást és Madaras Norbertet is soraiban tudó olasz csapat végül 9–3-ra győzte le a Steinmetz Ádámot és Kiss Gergőt foglalkoztató montenegróiakat.
 
Súlyosan bántalmazták utolsó reményünket 2010. március 24. 20:58 A férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjének első mérkőzésén súlyos, 12-4-es vereségbe szaladt bele a sorozatban egyedüli magyarként szereplő Eger. Mivel idehaza mosták le a hevesieket, a belgrádi visszavágó tulajdonképpen formalitás.
 
Szerb ellenfelet kapott az Eger 2010. március 8. 19:35 Kisorsolták a férfi vízilabda Euroliga negyeddöntőjének párosítását. Az Eger a Partizan Belgrád csapatát kapta, a továbbjutó a Pro Recco–Budva párharc győztesével játszik majd a májusi Final Fourban a döntőbe kerülésért.
 
Egy, csak egy csapat maradt a pólósoknál 2010. március 3. 20:50 Egyetlen csapatunk maradt „életben" a férfi vízilabdázók legrangosabb európai klubtornájában, az Euroligában. A Honvéd kiesését követően a Vasason és a Gerendás György irányította Eger együttesén volt a sor, hogy megmutassa, mit tud. A csoportkör utolsó fordulójában a hevesiek hazai pályán 11-8-ra verték a Kazanyt így a negyeddöntőbe jutottak, míg a Vasas nem tudta legyőzni a Jug Dubrovnyikot (11-11) és búcsúzott a sorozattól. A Domino sem tudta szépen zárni a tornát: négygólos vereséget szenvedett az Olympiakosztól.
 
Ilyet! Négyből négy csapatunk elbukott! 2010. február 4. 21:59 Fekete volt ez a szerda, már ami a magyar férfi vízilabda-klubcsapatainkat illeti. Bármennyire is hihetetlen, de négy próbálkozásból egyszer sem sikerült nyernünk. A helyzet azonban még ennél is rosszabb.
 
Magyar-rangadónak „örülhetünk" Európában 2009. november 15. 14:27 Ennél nehezebb csoportba nem is sorsolhatták volna a Vasas vízilabdacsapatát a férfiak legrangosabb európai kupaküzdelmei során. A piros-kékek ugyanis a Jug Dubrovnyikkal, a Kotorral és a Panioniosszal, míg az Eger többek között a Pro Reccóval került egy kvartettbe. A Honvédnak valamivel könnyebb dolga lesz. A LEN-kupában akár örülhetnénk is neki, hogy két reprezentásunk is jelen van a sorozatban, ám a Ferencváros és a Szeged éppen egymás ellen vívhatja ki a továbbjutást a nyolcaddöntőből.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu