KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARCZ_TAMAS"
Két olimpiai bajnokunk Máltán szerepel 2009. június 8. 08:39 Két olimpiai bajnok pólósunk is Máltán szerepel majd a nyár folyamán. Fodor Rajmund és Märcz Tamás hat magyar társukkal együtt a gyönyörű, földközi-tengeri szigeten vendégeskedik a kis állam nyolccsapatos bajnokságában - derül ki a válogatott hivatalos honlapján (vlv.hu) megjelent interjúból.
 
Olasz bajnoki cím, magyar főszereplőkkel 2009. május 28. 19:02 Megvédte bajnoki címét az élvonalbeli olasz férfi vízilabda-bajnokságban a Pro Recco együttese, amely a döntőben három mérkőzésen is ellenfele, a Posillipo fölé kerekedett. A győzelemben döntő érdemet szereztek a gárda magyar olimpiai bajnok légiósai, számolt be róla a vlv.hu.
 
Magyar lőtte Európa trónjára a délieket 2009. május 23. 22:20 Fantasztikus mérkőzés végén az olimpiai bajnok Steinmetz Ádám góljával, hosszabbítás után győzte le 8-7-re az olasz Pro Recco együttesét a montenegrói Primorac Kotor csapata a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A két együttesben összesen hat magyar játékos szerepelt, a szlávoknál kettő (Kiss Gergely és Steinmetz), míg a taljánoknál négyen is (Benedek Tibor, Märcz Tamás, Kásás Tamás és Madaras Norbert) a vízben voltak. A bronzérmet a horvát Jug Dubrovnik szerezte meg.
 
Magyarjai repítették a döntőbe a Reccót 2009. május 7. 17:46 Madaras Norbert három, Märcz Tamás kettő, míg Kásás Tamás egy találatot szerzett a Pro Recco hosszabbításban 14-12-re megnyert találkozóján a Brescia elleni olasz élvonalbeli vízilabda-mérkőzésén, így a sztárcsapat az elődöntőben két meccs alatt biztosította helyét a fináléban. A három magyar pólós a vlv.hu internetes oldalon értékelte az elődöntőt.
 
Partizánokkal hangoltak a Vasas ellen 2009. április 6. 15:43 „Szegeden, még Savona-játékosként nagyon sportszerűen fogadott annak idején a magyar közönség engem és Kásás Tomit, ami kellemes élményt jelentett számomra. Szerintem a Komjádiban sem lesz másként” – nyilatkozta Sydney olimpiai bajnoka, Märcz Tamás a sporthirado.hu-nak még a genovai repülőtéren, ahonnan hétfőn kora délután indultak, hogy müncheni átszállással este Budapestre érkezzenek. Szerdán a Komjádiban a Vasas vízilabdacsapata lesz a négy magyar olimpiai bajnokot is felvonultató, Euroligában címvédő olasz csapat ellenfele negyeddöntő első mérkőzésén.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu