Olasz bajnoki cím, magyar főszereplőkkel

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 28. 19:02
Megvédte bajnoki címét az élvonalbeli olasz férfi vízilabda-bajnokságban a Pro Recco együttese, amely a döntőben három mérkőzésen is ellenfele, a Posillipo fölé kerekedett. A győzelemben döntő érdemet szereztek a gárda magyar olimpiai bajnok légiósai, számolt be róla a vlv.hu.


Már 2-0-s előnyre tett szert a Pro Recco csapata, amely a döntősorozat első két találkozóját megnyerte riválisa ellen és hazai pályán már a bajnoki címet ünnepelte volna.

Kiegyenlített első negyedet követően a hazaiak a második felvonásban tudtak elhúzni, aztán előnyüket folyamatosan növelve 12-7-re nyerték az aranyérem sorsáról döntő mérkőzést. Kásás Tamás gólpasszokkal jeleskedett, nem úgy az egygólos Madaras Norbert, de még inkább Märcz Tamás, aki a mezőny legeredményesebb játékosaként négy gólt vágott.

„A meccs elején talán kicsit izgultunk, kimaradtak helyzetek, de ahogy megnyugodtunk, ők fokozatosan elfáradtak és elbizonytalanodtak” – mondta Madaras a sportági honlapnak.

„Sokan elkönyvelték előre a győzelmünket és valóban mi voltunk a fő esélyesek, de ezt egész évben bizonyítanunk kellett. Az olasz bajnoki címnek nagy értéke van, nagyon örülök, hogy másodszor is sikerült, a 2005-ös savonai siker után” – nyilatkozta szintén a vlv.hu-nak Märcz Tamás.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu