KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KÁSÁS TAMÁS"
Kásás befejezte 2012. augusztus 12. 20:36 A háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás többé nem lép pályára a vízilabda-válogatottban.
 
Kásás Tamás ismét a magyar válogatottban 2011. december 8. 12:46 Élő legenda, háromszoros olimpiai bajnok, korszakos alakja a magyar vízilabdának. Ez a jellemzés a jelenkor több klasszisára is igaz, de ezúttal Kásás Tamásra vonatkozik! A Pro Recco ásza ugyanis meggondolta magát, mégsem vonult vissza a válogatottságtól, mivel szerepel Kemény Dénes szövetségi kapitány Európa-bajnoki keretében!
 
Vége! Kásás lemondta a válogatottságot 2011. június 9. 10:10 Lemondta szereplését a válogatottban Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó. A kiváló sportoló fáradtságra hivatkozva adja át a helyét a fiatalabb titánoknak.
 
Kásás: Negyedik olimpiai arany? Hmmm... 2011. február 23. 13:49 A szentendrei, januári összetartáson két és fél év után jelent meg először a válogatott edzésén Kásás Tamás, az olasz Pro Recco légiósa, aki a legutóbbi hétvégét is Kemény Dénes csapatával töltötte. A világklasszis pólós – aki egyedüliként a világon mindent megnyert már nemzetközi szinten: olimpia, világ- és Európa-bajnokság, Világliga, Világkupa, Euroliga, KEK és LEN-kupa - sok mindenre választ adott személyével, pályafutásával és jövőjével kapcsolatban.
 
Sztárjaink Európa tetején 2010. december 15. 09:48 A Benedek Tibort, Madaras Norbertet és Kásás Tamást is a soraiban tudó Pro Recco vízilabdacsapata nyerte meg az Európai Szuperkupát. A meccset ráadásul minden megerőltetés nélkül hozta le az olasz óriás.
 
Kásásék nyerték a vízilabda Euroligát 2010. május 15. 21:44 Noha 3–1-re még a Primorac Kotor vezetett a második negyedben, a Pro Recco „robbantott”, és végül a vártnál sokkal magabiztosabb győzelmet aratott a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A Benedek Tibort, Kásás Tamást és Madaras Norbertet is soraiban tudó olasz csapat végül 9–3-ra győzte le a Steinmetz Ádámot és Kiss Gergőt foglalkoztató montenegróiakat.
 
Kásás Tamás lett az évtized pólósa 2010. március 22. 18:51 A háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás lett az elmúlt tíz esztendő legjobb vízilabdása, legalábbis a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) hivatalos újsága szerint. A Pro Recco kiválósága Biros Pétert és a már visszavonult Alexendar Szapicsot előzte meg. A döntnökök között a 202 FINA-tagország szakszövetségei, és a legtekintélyesebb úszószakírók 9 kategóriában adhatták le voksaikat.
 
Kásás lemondta a válogatottságot 2009. november 26. 11:32 Kásás Tamás úgy döntött, 2010-ben kizárólag klubcsapatára, a Pro Reccóra összpontosít, ám a 2012-es londoni olimpián már újra a magyar vízilabda-válogatott segítségére lenne Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal való megállapodása értelmében – nyilatkozta a háromszoros olimpiai bajnok pólós a vlv.hu szakportálnak.
 
Díszpolgárok lettek olimpiai bajnokaink 2009. június 4. 14:13 Nem akármilyen vendégek tették tiszteletüket a Fővárosi Önkormányzat főhadiszállásán: három háromszoros olimpiai bajnokot fogadott Demszky Gábor főpolgármester. Amikor a pekingi olimpiai sikert követően a csapat arra érdemesnek tartott, három ötkarikás aranyat nyert tagjai átvehették a kitüntetést, Kásás Tamásék már külföldi állomáshelyükön tartózkodtak, így a mostani tulajdonképpen egy pótünnepség volt - számolt be az eseményről az mvlsz.hu.
 
Magyar lőtte Európa trónjára a délieket 2009. május 23. 22:20 Fantasztikus mérkőzés végén az olimpiai bajnok Steinmetz Ádám góljával, hosszabbítás után győzte le 8-7-re az olasz Pro Recco együttesét a montenegrói Primorac Kotor csapata a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A két együttesben összesen hat magyar játékos szerepelt, a szlávoknál kettő (Kiss Gergely és Steinmetz), míg a taljánoknál négyen is (Benedek Tibor, Märcz Tamás, Kásás Tamás és Madaras Norbert) a vízben voltak. A bronzérmet a horvát Jug Dubrovnik szerezte meg.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu