Kásás lemondta a válogatottságot

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 26. 11:32
Kásás Tamás úgy döntött, 2010-ben kizárólag klubcsapatára, a Pro Reccóra összpontosít, ám a 2012-es londoni olimpián már újra a magyar vízilabda-válogatott segítségére lenne Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal való megállapodása értelmében – nyilatkozta a háromszoros olimpiai bajnok pólós a vlv.hu szakportálnak.


 



A legendás vízilabdázó legutóbb augusztusban szerepelt a válogatottban, és most úgy határozott, legkorábban 2011-ben tér vissza, hogy az olimpián ott legyen a nemzeti együttessel.

„Őszinte leszek, kettős érzések vannak bennem. Egyrészről az ’olimpia’ fogalma még most is lázba hoz, fantasztikus lenne ott lenni az ötödik ötkarikás játékokon – mondta Kásás Tamás a vlv.hu-nak. – Másrészt viszont nagyon sok év van a hátam mögött, teli feszültséggel, felelősséggel, elvárásokkal, fizikai és pszichés megterheléssel. Végül beszéltem Kemény Dénessel és arra jutottunk: ahhoz, hogy Londonban hasznára váljak a válogatottnak, a következő nyarat még kihagyom.”

„Ez egyelőre annyit jelent, hogy a nyáron Biros Péterhez és Kiss Gergőhöz hasonlóan nem leszek a válogatott tagja. Kell a pihenés, a feltöltődés. Az, hogy a Pro Reccóban csak az Euroligában játszom, valóban legfeljebb évi tíz meccset jelent. Viszont ugyanannyi edzést, mintha a teljes szezonban szerepelnék. Sőt, amikor a többiek szombaton játszanak, mi akkor is edzünk” – indokolta döntését a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu