KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KEVIN_MCCABE"
Ismét magyar tulajdonba kerül a Fradi! 2011. december 23. 15:25 A jövő héttől már nem Kevin McCabe lesz a Ferencváros labdarúgóklub többségi tulajdonosa, a klub megveszi tőle a részesedést, míg a 6+2 hektáros ingatlan (a stadionnal együtt) a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., vagyis az állam tulajdona lesz - derül ki az angol üzletember Nemzeti Sportnak adott, pénteki interjújából.
 
McCabe: Megalapozatlan a per 2011. szeptember 19. 18:37 Kevin McCabe, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető Zrt. korábbi tulajdonosa szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. megalapozatlanul indított pert cége, az Esplanade Kft. ellen a Fradi-pálya felújításának elmaradása miatt.
 
McCabe-nek mégis stadiont kell építenie? 2011. március 4. 15:54 Hiába szeretné, Kevin McCabe nem hátrálhat ki korábbi vállalása alól, legalábbis ezt állítja a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A társaság arra kötelezné a Fradi-pálya elnevezésű ingatlanok tulajdonosát, a Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft.-t, hogy tegyen eleget azoknak a kötelezettségeinek, amelyeket előír számára az állammal kötött megállapodás.
 
McCabe 9,2 milliárdot költött a Fradira 2011. február 22. 10:10 Tájékoztató levelet küldött Kevin McCabe a Ferencváros szurkolóinak, amelyben a klub többségi tulajdonosa az utóbbi napokban megjelent hírekre reagált. Az angol üzletember szerint 9,2 milliárd forintot költött az egyesületre, miközben a bevételek a 600 millió forintot sem érték el, amelyet teljes egészében a csapat fenntartására fordított. A Scarborough Csoport vezérének levelét eredeti formájában, változtatás nélkül közöljük!
 
Orosz lapban árulják a Fradit 2010. december 10. 16:36 Egy orosz üzleti lapban hirdetve keres befektetőt a Ferencváros labdarúgócsapata számára Kevin McCabe tulajdonos. A Vedomosztyi című újság csütörtöki számában "Vezető magyar futballklub finanszírozó partnert keres" címmel jelent meg a hirdetés, amelyben McCabe befektetőtársat keres a zöld-fehér klub működtetéséhez. A hirdetés megfogalmazása szerint a potenciális befektetőre – akitől minimum 1 milliárd rubelnyi (25 millió eurónyi) összeget vár az angol üzletember – "a klub megkezdett átalakításának folytatása érdekében van szükség".
 
El akarja adni a Fradit az angol tulaj! 2010. november 9. 16:03 SZAVAZZ: ki vegye meg a csapatot? Orbán, Gyurcsány, Heti Hetes? Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa kedden bejelentette, hogy részben vagy egészben értékesítené a Zrt. részvényeit. Az angol üzletember elsősorban olyan új, akár nemzetközi üzleti partnert keres, "aki segítséget nyújtana a Ferencváros Labdarúgó Zrt. fejlesztésének következő szakaszában". McCabe nem zárkózik el az összes részvény értékesítése elöl sem, azaz teljes egészében visszaadná az NB I-ben menetelő Fradit Magyarországnak. De vajon ki(k)nek?
 
Komoly arculcsapás Kevin McCabe-nek 2010. február 22. 17:25 A másodosztályba száműzték bundázás miatt a Kevin McCabe tulajdonát képező kínai futballcsapatot, a Csengdu Blades-et.
 
„A Fradi a magyar Manchester United!" 2009. november 12. 15:57 Bár korábban arról volt szó, hogy a télen új tréner érkezik a borzasztó napokat átélő Ferencvároshoz, még az is előfordulhat, hogy a jelenleg megbízott vezetőedző Craig Short a posztján marad. A fiatal szakember a BBC-nek úgy nyilatkozott, Kevin McCabe, az FTC tulajdonosa már feltette neki a nagy kérdést... Short emellett magáról a patinás klubról is beszélt a brit sajtónak. Elmondta, szerinte a Fradi kis hazánk Manchester Unitedje, mind elvárásokban, mint a múltat tekintve.
 
McCabe 20 millió eurót költött a Fradira 2009. november 10. 11:40 Kevin McCabe tulajdonos eddig mintegy 20 millió eurót költött a Ferencvárosi TC-re és esze ágában sincs megválni tulajdonától. A brit üzletember reméli, a futballcsapat a tavaszi szezonban jelentősen előrelép, sok örömöt okoz a szurkolóknak. McCabe arra határozott ígéretet tett, hogy minőségbeli, remélhetőleg pozitív változás áll majd be a szurkolókkal folytatott kommunikációban.
 
A Ferencváros a jég hátán is megél majd 2008. október 21. 12:19 A Ferencváros együttese a nemzetközi pénzügyi válság ellenére is évről évre egyre gazdagabb lesz – jelentette ki Mike Farnan, akit Kevin McCabe tulajdonos azzal bízott meg, hogy a futballcsapatait szerte a világban nyereségesen működtesse. Az új Üllői úti stadion és a köré tervezett kereskedelmi központ építése 2009-ben kezdődik, és 2011-2012-ben fejeződik be. Farnan szerint a Fradi sorsa alig függ a hazai szponzori környezettől.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu