El akarja adni a Fradit az angol tulaj!

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 9. 16:03
SZAVAZZ: ki vegye meg a csapatot? Orbán, Gyurcsány, Heti Hetes? Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa kedden bejelentette, hogy részben vagy egészben értékesítené a Zrt. részvényeit. Az angol üzletember elsősorban olyan új, akár nemzetközi üzleti partnert keres, "aki segítséget nyújtana a Ferencváros Labdarúgó Zrt. fejlesztésének következő szakaszában". McCabe nem zárkózik el az összes részvény értékesítése elöl sem, azaz teljes egészében visszaadná az NB I-ben menetelő Fradit Magyarországnak. De vajon ki(k)nek?


Bár természetesen nem vicces a dolog, a SportHirado.hu azért igyekezett némi éllel élni a messiásként érkezett, az égről a csillagot is leígérő Kevin McCabe úr bejelentését követően. Portálunk fenntartja: mindennemű hasonlóság, esetlegesen eltalált végkimenetel csak a véletlen műve.

Akkor lássuk a TOP 10-et, kik vehetnék meg szerintünk a Ferencvárost:

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Kevin McCabe visszaadná Magyarországnak a Ferencvárost. Szerinted a csapat kinél lenne a legjobb kezekben?
Orbán Viktor miniszterelnöknél 12.8%
 
Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnöknél 10.0%
 
a fővárosnál 4.4%
 
a zenészeknél 2.1%
 
a Heti Hetes celebjeinél 6.5%
 
Csányi Sándor MLSZ-elnöknél 12.1%
 
a BKV-nál 15.9%
 
Stadler Józsefnél 8.5%
 
idehaza senkinél, egy újabb külföldinél 15.6%
 
Kevin McCabe-nél 12.2%
 
1. Orbán Viktor miniszterelnök, aki egy harmadban Újpest-, egy harmadban Videoton-szimpatizáns: az összesen két harmad. 

2. Noha Gyurcsány Ferenc inkább táncolni szeret semmint focizni, ezzel borsot törhetne Orbán Viktor orra alá. Az FTC-Újpest rivalizálás köztudott, aztán ha mégsem menne a bolt, becsukná, s csak annyit mondana: "Elk*rtuk! Nem kicsit, nagyon!" Ja, és nomen est omen!

3. Budapest: Tarlós István főpolgármester kijelentette, segít magyar befektetőkre lelni, de meglehet, inkább neki kellene rátennie a kezét a zöld-fehér klubra. Akkor talán könnyebben menne a különböző rekonstrukciós tervek engedélyeztetése és az egyéb papírmunkák is felgyorsulnának. 

4. a magyar pop-, és rockszakma: Nagy Feró, Balázs Fecó, Kóbor János, Aradszky László, Koós János, Deák Bill Gyula, Vörös István, Hevesi Tamás, Hobo, Rakonczai Imre, Balázs Pali és Pataky Attila összejönne, bedobna néhány forintot a közösbe, a csapat meg elhúzná mindenki nótáját. 

5. a Heti Hetes: jóllehet, Csiszár Jenő már régen nem vezeti a műsort, Farkasházy "Teddy" Tivadar köztudottan az egyik legnagyobb ferencvárosi szimpatizáns. Mivel Gálvölgyi János és Bajor Imre állítólag él-hal a fociért, összeállhatnának és megvehetnék az együttest. Akkor jöhetnének az örökzöld-fehér poénok.

6. Csányi Sándor: a Magyar Labdarúgó-szövetség milliárdos elnökének talán csak a kisujját kellene megmozdítania, röpke pár forintot átutalnia, s máris irányíthatná a zöld-fehér aranylábúakat.

7. a BKV: szigorúan hitelre, a Hév úgyis zöld-fehér, így nagyon nem is kellene pluszban reklámoznia a Fradit - lenne mondjuk 20 ezer forint a havi bérlet, ezzel megoldódna a milliárdos tartozás.

8. Stadler József: van egy kis adótartozása, picit megcsalta a törvényt, de ott legbelül jó ember és nagyon szereti a Fradit. Ő személyesen nem lehetne ott a hatalomátvételnél, mert jelenleg máshol tartózkodik.

9. Senkinek sem kellene a klub idehaza, megint egy külföldi igyekezne varázsolni valamit...

10. Ne adja el McCabe a Ferencvárost és akkor nincs miről beszélni.

Amikor még minden szépnek tűnt: McCabe (balra) az idén augusztusban lemondott klubelnök Rieb Györggyel mosolyog
 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu