KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SHEFFIELD UNITED"
Újult erővel Angliába! - fogadási blog 2011. február 1. 19:46 Februártól is napi intenzitással jelentkezik blogunk, a napituti.blogger.hu. Nincs pihenés, nem lehet megállni, hiszen a futballisták is a pályán vannak, kergetik a labdát, egymást és a pontokat. Erre szeretne minél pontosabban ráérezni bloggerünk is: nincs más hátra, mint előre, hiszen a Premier League és a Championhip is tartogat kedd estére izgalmakat. Ma ezek közül szemezgethetsz. A napituti szelleme legyen veled...
 
El akarja adni a Fradit az angol tulaj! 2010. november 9. 16:03 SZAVAZZ: ki vegye meg a csapatot? Orbán, Gyurcsány, Heti Hetes? Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa kedden bejelentette, hogy részben vagy egészben értékesítené a Zrt. részvényeit. Az angol üzletember elsősorban olyan új, akár nemzetközi üzleti partnert keres, "aki segítséget nyújtana a Ferencváros Labdarúgó Zrt. fejlesztésének következő szakaszában". McCabe nem zárkózik el az összes részvény értékesítése elöl sem, azaz teljes egészében visszaadná az NB I-ben menetelő Fradit Magyarországnak. De vajon ki(k)nek?
 
A Fradi-tulaj angol klubja vinné Fülöpöt 2010. június 24. 10:33 Szigetországi lapértesülés szerint a Ferencváros tulajdonosának birtokában lévő Sheffield United lépéseket tett Fülöp Márton megszerzéséért. A Daily Mail úgy tudja, Kevin Blackwell vezetőedző a magyar válogatott kapusával pótolná a Buzsáky Ákost foglalkoztató QPR-hoz távozó Paddy Kennyt.
 
Halmosi az angol Ferencvárosban? 2009. november 9. 22:17 Halmosi Péter az angol másodosztályban szereplő Sheffield Unitedben köthet ki januárban angol sajtóértesülések szerint.
 
Kilenc hónapos eltiltás a kapusnak 2009. szeptember 8. 08:35 Kilenc hónapra elmeszelték Paddy Kennyt, a Sheffield United kapusát, miután egy doppingellenőrzés során ephendrint találtak a szervezetében.
 
Valóban villámtorna volt az Üllői úton 2009. július 18. 17:18 A rossz időjárás, a villámlás miatt 25 perc játék után befejeződött az Üllői úton rendezett labdarúgótorna, amelyen a Ferencváros mellett a Zalaegerszeget és a Sheffield Unitedet láthatta volna a közönség. A 100 százalék Fradi című lap beszámolója szerint a döntés a két magyar együttes találkozójánal félbeszakadása után történt.
 
Két új labdarúgó a Fradi edzésén 2009. július 10. 13:32 A Ferencvárossal edzett péntek délelőtt a Sheffield United két játékosa, Lee Hendrie és David Carney, ám a zöld-fehérek tájékoztatása szerint egyelőre nincs szó arról, hogy leigazolják őket.
 
Pozitív doppingteszt az „angol Fradinál” 2009. július 7. 14:19 Tiltott szert találtak a Sheffield United kapusának, Paddy Kennynek a szervezetében. A labdarúgóra akár kétéves eltiltást is kiszabhatnak.
 
Békét kötött a West Ham és a Sheffield 2009. március 16. 12:44 Peren kívül egyezségre jutott a West Ham Unietd és a Sheffield United labdarúgócsapata a már hosszabb ideje húzódó Tevez-ügyben.
 
Idegenben nyert a Fradi testvércsapata 2009. március 4. 22:48 Idegenben aratott fontos győzelmet a Sheffield United együttese az angol másodosztályú labdaúrógliga (Championship) 36. fordulójában. A Ferencvárossal közös tulajdonoson osztozó csapat a Coventry Cityt verte 2-1-re, ezzel már a hatodik pozicióban vannak. A harmadik helyen álló Birmingham City hazai környezetben nyert 1-0-ra a Bristol City ellen.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu