Két új labdarúgó a Fradi edzésén

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 10. 13:32
A Ferencvárossal edzett péntek délelőtt a Sheffield United két játékosa, Lee Hendrie és David Carney, ám a zöld-fehérek tájékoztatása szerint egyelőre nincs szó arról, hogy leigazolják őket.


A korábbi Aston Villa-játékost, Lee Hendrie-t már sokan és sokszor mint potenciális új igazolást emlegették az FTC-nél, és noha a csapattal edzett pénteken, az ftc.hu szerint a vezetőségben nem merült fel a megszerzése.

Pedig a Sheffield United középpályásának személyében tapasztalt labdarúgóval erősödhetnének a IX. kerületiek, aki amellett, hogy éveket húzott le korábban az Aston Villában, egy alkalommal az angol válogatottban is lehetőséget kapott.

Az FTC egy másik sheffieldi játékosnak is edzéslehetőséget biztosított, ám az ausztrál David Carney esetében sem gondolkodnak egyelőre a hosszabb távú közös munkán.

Amennyiben a ferencvárosiak mégis meggondolják magukat, és a későbbiekben is számítanának a labdarúgókra, úgy a Barnsley elleni, szombati edzőmeccsen biztosan lenne alkalma tesztelni őket Bobby Davison vezetőedzőnek.

$$jatekos$$

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu