„A Fradi a magyar Manchester United!"

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 12. 15:57
Bár korábban arról volt szó, hogy a télen új tréner érkezik a borzasztó napokat átélő Ferencvároshoz, még az is előfordulhat, hogy a jelenleg megbízott vezetőedző Craig Short a posztján marad. A fiatal szakember a BBC-nek úgy nyilatkozott, Kevin McCabe, az FTC tulajdonosa már feltette neki a nagy kérdést... Short emellett magáról a patinás klubról is beszélt a brit sajtónak. Elmondta, szerinte a Fradi kis hazánk Manchester Unitedje, mind elvárásokban, mint a múltat tekintve.


Hiába a botrányok, hiába a szurkolói fenyegetések, hiába a gyenge összetételű keret és az elképzelés nélküli játék, Craig Short jól érzi magát Magyarországon és szép szavakkal illette csapatát a szigetországi sajtó legtekintélyesebb képviselőjének.

„Mi vagyunk a magyar Manchester United, szurkolóink mindig az élen akarják látni a csapatot!" - büszkélkedett a 41 éves tréner, aki játékosként korábban hosszú éveket töltött el a Premier League-ben. 

Akár ez, akár más a csábító a kilencedik kerületi együttesben, Short szívesen irányítaná a tavaszi idényben is a zöld-fehéreket. Lehet, hogy nem dönget teljesen zárt kapukat a szakember...

„Kevin (McCabe - a szerk.) a héten megkérdezte tőlem, hogy a jövőben is irányítanám-e a csapatot. Ennek ellenére azt hiszem, van más jelöltje a posztra. Viszont ha nyerünk a Honvéd ellen, megnőhetnek az esélyeim" - elemzett röviden Short. 

A Ferencváros jelenleg a 11. helyen áll az NB I tabelláján, ami elsősorban az elmúlt két mérkőzésen aratott sikernek köszönhető (Győr 1-0, Pápa 1-0). Short a Diósgyőr elleni találkozó előtt vette át a csapatot, amelyet végül nem tudtak befejezni a felek a dicstelen Fradi-szurkolók botránya miatt. 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu