KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CRAIG_SHORT"
Angol legenda az ex Fradi-edző helyén 2010. október 28. 10:49 A Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott korábbi legendáját, Paul Ince-t nevezte ki a harmadosztályú Notts County új menedzserének a napokban leváltott korábbi Ferencváros-vezetőedző, Craig Short helyére.
 
Short: Fradi után Hull City? 2010. május 12. 18:13 Brit lapok és a Sheffield United hivatalos honlapja szerint Craig Short magyarországi kitérője után visszatérhet hazájába és ott folytathatja a munkát. Short a Ferencváros vezetőedzője, de licenszproblémái miatt most úgy tűnik, a Premier League-ből kiesett Hull City kispadján folytathatja edzői tevékenykedését.
 
Még nincs edzője a Fradinak! 2010. február 24. 12:12 Hiába reménykedett a Ferencváros, továbbra sem oldódott meg az edzőkérdés, legalábbis a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint. Bordás György főtitkár levélben ismertette a klubbal a kialakult helyzetet: az Angol Labdarúgó Szövetség edzőképzésért felelős vezetője arról számolt be, hogy sem a Ferencváros vezetőedzői posztjára kiszemelt Craig Short, sem egyik segítője, a szintén angol Ron Reid nem nyert még felvételt a szigetországban Pro-licences tanfolyamra. Ezt az mlsz.hu írta. Az viszont szomorú, hogy a SportHíradó többszöri próbálkozás ellenére sem érte el a zöld-fehér klub sajtófelelősét...
 
Új szelek fújnak a Fradinál 2009. december 21. 16:15 Ron Reid lett a ferencvárosi futball elsőszámú szakmai felelőse, a tapasztalt edző irányítja a jövőben szakmai igazgatóként a labdarúgócsapat munkáját. A vezetőedző Craig Short marad. Az FTC zRt. 16 órától tartott sajtótájékoztatót a klub székházában.
 
„A Fradi a magyar Manchester United!" 2009. november 12. 15:57 Bár korábban arról volt szó, hogy a télen új tréner érkezik a borzasztó napokat átélő Ferencvároshoz, még az is előfordulhat, hogy a jelenleg megbízott vezetőedző Craig Short a posztján marad. A fiatal szakember a BBC-nek úgy nyilatkozott, Kevin McCabe, az FTC tulajdonosa már feltette neki a nagy kérdést... Short emellett magáról a patinás klubról is beszélt a brit sajtónak. Elmondta, szerinte a Fradi kis hazánk Manchester Unitedje, mind elvárásokban, mint a múltat tekintve.
 
Dicséri a bajnokságot a Fradi edzője 2009. november 11. 11:16 "A bajnokság színvonala jobb, mint gondoltam. A tempó ugyan nem olyan gyors, mint Angliában, de a kontinensen játszó csapatok amúgy sem játszanak olyan támadó felfogásban, mint a britek. De bárki legyőzhet bárkit, ezért jó az NB I. Örülök annak és büszke vagyok, hogy itt dolgozok" – jelentette ki a Ferencvárost irányító Craig Short, aki az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján beszélt magyarországi tapasztalatairól.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu