Még nincs edzője a Fradinak!

Szerző: shLétrehozva: 2010. február 24. 12:12, Utolsó módosítás: 2010. február 24. 16:10
Hiába reménykedett a Ferencváros, továbbra sem oldódott meg az edzőkérdés, legalábbis a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint. Bordás György főtitkár levélben ismertette a klubbal a kialakult helyzetet: az Angol Labdarúgó Szövetség edzőképzésért felelős vezetője arról számolt be, hogy sem a Ferencváros vezetőedzői posztjára kiszemelt Craig Short, sem egyik segítője, a szintén angol Ron Reid nem nyert még felvételt a szigetországban Pro-licences tanfolyamra. Ezt az mlsz.hu írta. Az viszont szomorú, hogy a SportHíradó többszöri próbálkozás ellenére sem érte el a zöld-fehér klub sajtófelelősét...


Ez azt jelenti, hogy egyik szakember sem felel meg azoknak a minimális előírásoknak, amelyek kötelező érvényűek az NB I-ben szereplő csapatokra. Jelen állás szerint Short és Reid sem ülhet a kispadra a Haladás elleni szombati idénnyitón az Albert Flórián Stadionban.

Az FTC vezetői házon belül kívánják megoldani a kérdést, ezért tárgyalásokat kezdtek az utánpótlásnál dolgozó Tuboly Frigyessel, a Vasas korábbi labdarúgójával.

„A mai napon az MLSZ állásfoglalása alapján a Ferencváros vezetése megkezdte a tárgyalásokat, hogy a kialakult edzőkérdést az első bajnoki mérkőzésig megoldja” – nyilatkozta Dave McCarthy, a Ferencváros futball szakmáért felelős igazgatója a 100 százalék Fradinak.

A szakember kijelentette, ideiglenes megoldásként jött szóba Tuboly Frigyes.

„A problémát így mindenképpen házon belül oldjuk meg, melynek eredményéről a pénteki nap folyamán adunk részletes tájékoztatást. Olyan edzővel állapodunk meg, aki a képzettségét adja az MLSZ által támasztott adminisztratív feltételekhez, de a szakmai munkáért továbbra is Craig Short és Ron Reid páros a felelős.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu