Új szelek fújnak a Fradinál

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 21. 16:15
Ron Reid lett a ferencvárosi futball elsőszámú szakmai felelőse, a tapasztalt edző irányítja a jövőben szakmai igazgatóként a labdarúgócsapat munkáját. A vezetőedző Craig Short marad. Az FTC zRt. 16 órától tartott sajtótájékoztatót a klub székházában.


Reid eddig a Sheffield United akadémia-igazgatója volt, Anglia egyik legelismertebb utánpótlás-edzője a jövőben a ferencvárosi utánpótlásért is felel majd.

Az eddig megbízott vezetőedző Craig Short továbbra is marad a stábban, amelynek munkájában az eddigiekhez hasonlóan vesz részt. Csató Sándor pályaedző is tagja marad a stábnak.

Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója elmondta, 3-4 új játékos érkezésére lehet számítani, amikor Máltára indul a csapat az edzőtáborba, addigra végleges lesz a keret. A csapat vélhetően 20-án vagy 21-én utazik Máltára kéthetes edzőtáborba. Elhangzott az is, hogy a frissen kinevezett szakmai igazgató, Ron Reid felel majd az átigazolásokért, illetve a futballszakmai struktúra felépítéséért is. 

ÁTALAKULT AZ IGAZGATÓTANÁCS
Összeállt az FTC zRt. új igazgatótanácsa, amelyben jelentős változások voltak. Ennek tagja jelenleg Kevin McCabe (elnök-tulajdonos), Scott McCabe, Gerstl Alexander (az Esplanade Kft.), David Harrop (pénzügyi igazgató) és Berki Krisztián.

Kevin McCabe kiemelte, hogy hatan távoztak az eddigi IT-ből, amelybe több új arc is került, és ennek köszönhetően egy fiatalosabb, lendületesebb vezetés irányítja majd a klubot, amely napi szinten foglalkozik a Ferencváros ügyeivel, ez pedig jelentősen javíthatja a hatékonyságot.

Ron Reid mellett Dave McCarthy is csatlakozik az FTC-hez, ő is inkább a futballszakmai kérdésekbe szól bele, míg Andrew Johns marketinges szakemberként segíti majd a zRt. munkákát.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu