KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOHN MCENROE"
Ismét összecsaptak a teniszlegendák 2011. március 1. 12:49 Ennél pazarabb négyest nehéz lenne összehozni egy múltidéző teniszgálára, ennek megfelelően tizenkilencezren tapsolták vörösre a tenyerüket a világhírű Madison Square Gardenben! A New York-i arénában négy korábbi világelső lépett pályára, igaz, az egyik találkozó idő előtt ért véget John McEnroe bokasérülése miatt. Rajta kívül Pete Sampras, Andre Agassi és Ivan Lendl ragadott ütőt, pazar bemutatóval kápráztatták el a fehérsport rajongóit.
 
McEnroe: Nadal és Federer mindenki előtt 2011. január 4. 15:32 Nem lesz változás a teniszsport csúcsmezőnyében, legalábbis ezt állítja az amerikai legenda, John McEnroe. A legendás klasszis úgy véli, az „üldözők” közül senki sem veszélyezteti Rafael Nadal és Roger Federer pozícióját, a spanyol és a svájci fenomén még sokáig uralhatja a legnagyobb versenyeket.
 
„Nadal egy állat!” 2010. július 6. 11:58
 
„Ideje lenne befedni az Arthur Ashe-t” 2009. szeptember 12. 12:24 John McEnroe egyre türelmetlenebb, a teniszsport amerikai legendája nehezen viseli, hogy az eső miatt már másfél napos „hátrányban” van az év utolsó Grand Slam-tornája, a New York-i US Open. A napjainkban már szakkomentátorként is tevékenykedő sportember úgy véli, az amerikai szövetség megalomániája miatt nem lehet játszani az Arthur Ashe Stadionban, ugyanis az 1997-ben átadott arénát nem lehet befedni. Pedig bő egy évtizeddel ezelőtt lett volna rá lehetőség, de akkor az USTA inkább arra törekedett, hogy közel 23 ezer férőhelyet alakítson ki.
 
Óriások csatája: Sampras visszatért 2008. december 4. 21:59 Szemet gyönyörködtető csatát láthatott Londonban az a nézősereg, amely úgy határozott, hogy megtekinti Pete Sampras visszatérését a Royal Albert Hallban. A harminchét éves ikon John McEnroe ellen lépett pályára hat év után, és győzte le honfitársát két szettben. A hétszeres wimbledoni bajnok amerikai Andy Murray bátyjával gyakorolt a meccs előtt.
 
Most valóban idő előtt nyert McEnroe 2008. október 12. 17:32 A végig jobban játszó John McEnroe szerezte meg a harmadik helyet a BlackRock Tour of Champions budapesti állomásán, a Tennis Classics-on, miután ellenfele, Sergi Bruguera a második játszmában lábsérülés miatt feladta a mérkőzést. Az amerikai zseni ekkor 6:3, 4:1-re vezetett, vagyis kevés választotta el a „teljes” sikertől.
  
Leconte masszíroz, Taróczy ütőt ragad 2008. október 11. 22:25 Sergi Bruguera és Goran Ivanisevic sérüléssel bajlódik, így módosult a vasárnapi páros mérkőzés részvevőinek névsora. A szervezők tájékoztatása szerint a háló egyik oldalán minden valószínűség szerint Mansour Bahrami és Björn Borg, a másikon pedig Thomas Muster és Taróczy Balázs áll majd. John McEnroe ezúttal meglepően higgadtan, nyugodtan nyilatkozott a sajtótájékoztatón, Henri Laconte pedig előbb legyezte, majd masszírozta a két gém közti pihenőben Bruguerát.
 
Hardrock-buli, horvát sorstragédiával 2008. október 11. 20:34 John McEnroe két játszmában, 7:6, 6:3-ra legyőzte Goran Ivanisevicet a wimbledoni bajnokok csoportjának utolsó mérkőzésén a Tennis Classics elnevezésű budapesti szeniortornán. A mérkőzés második szettjéban a horvát klasszis lábhúzódást szenvedett, de ellenfele jóindulatának is köszönhetően befejezte a találkozót. A befejezés után hosszas tanácskozást tartottak a kvartett végeredményéről, amelynek eredményeként Ivanisevic végzett az élen McEnroe és Cash előtt. Ha a horvát sztár sérülése súlyos, akkor helyette vasárnap az amerikai zseni játszik a döntőben, míg az ausztrál csillag jut szóhoz a harmadik helyért.
  
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu