Leconte masszíroz, Taróczy ütőt ragad

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 11. 22:25
Sergi Bruguera és Goran Ivanisevic sérüléssel bajlódik, így módosult a vasárnapi páros mérkőzés részvevőinek névsora. A szervezők tájékoztatása szerint a háló egyik oldalán minden valószínűség szerint Mansour Bahrami és Björn Borg, a másikon pedig Thomas Muster és Taróczy Balázs áll majd. John McEnroe ezúttal meglepően higgadtan, nyugodtan nyilatkozott a sajtótájékoztatón, Henri Laconte pedig előbb legyezte, majd masszírozta a két gém közti pihenőben Bruguerát.


 

Azt hittük, John McEnroe kétarcú. Tévedtünk. Megmutatta a harmadikat is. Egyszer őrült, egyszer mókás, eddig ezt a kettőt váltogatta. Ezúttal azonban kivételt tett, megőrizte hidegvérét és angyali nyugalommal válaszolt az újságírók kérdéseire a Goran Ivanisevic elleni, 7:6, 6:3-as sikerrel abszolvált mérkőzést követően.

„Jól ment a játék, de nem így akartam nyerni – jelentette ki a mérkőzést követő sajtótájékoztatón John McEnroe. - Éreztem magamban annyi erőt és lendületet, hogy akkor is győztesen kerüljek ki a csatából, ha ellenfelemet nem hátráltatja sérülés. Jelen állás szerint a harmadik helyért küzdhetek meg vasárnap, de ne feledjük, ha Goran állapota nem javul, akkor a döntőben lépek pályára.”

„Annak mindenképpen örülök, hogy napról napra jobban teniszezem – folytatta az amerikai csillag. - Az első napon győzelmi esélyt szalasztottam el Pat Cash ellen, aztán a másodikon már kijött a lépés, egy remek formában lévő Björn Borgot vertem meg. Úgy érzem, harmadik fellépésemen akár egy teljesen egészséges Ivaniseviccsel is elbírtam volna.”

Az első szett során egy alkalommal alaposan összekaptak a felek, forrt a levegő az arénában. McEnroe állítja, ezt az összetűzést kivételesen nem ő provokálta ki.

„Nem is értettem, min kapta fel a vizet. Goran egyszer csak megállt, és felemelte a kezét. A szópárbajt nem én kezdtem, hanem ő. Mondtam neki, hogyha nagyon akarja, legyen az övé a pont. Csak annyit szerettem volna, hogy folytassuk végre a játékot – kommentálta az összezördülést McEnroe.

Nemcsak a horvát adogatógép maródi, Segi Bruguera sem százszázalékos, ez pedig a vasárnapi, helyosztók között megrendezésre kerülő páros mérkőzés összeállítását is befolyásolja.

A szervezők tájékoztatása szerint a háló egyik oldalán minden valószínűség szerint Mansour Bahrami és Björn Borg, a másikon pedig Thomas Muster és Taróczy Balázs áll majd.

A szombati program záróakkordjaként a Roland Garros-győztesek csoportjában Bruguera és Leconte küzdött meg egymással a kvartett első helyéért. A francia végül 6:7 (4-7), 6:3, 10-6-ra verte a spanyolt.

Volt itt minden, Henri Leconte, a humor nagyágyúja ismét kitett magáért. Előbb legyezte, majd masszírozta a két gém közti pihenőben riválisát. Aztán nem sokkal később Sergi Bruguera után az egyik vonalbírót is leápolta.

Szegény éppen bemondta az „outot” egy hosszú adogatás után, a labda azonban éppen fejbe találta. Leconte szívmasszázst és mesterséges lélegeztetést imitált, a nézőtéren ülők pedig dőltek a röhögéstől. Ennyi volt a móka mára, folytatás vasárnap.

TENNIS CLASSICS, 3. NAP:
Roland Garros-győztesek csoportja, 3. forduló:
Thomas Muster (osztrák) - Guillermo Vilas (argentin) 6:3, 6:1
Henri Laconte (francia) - Sergi Bruguera (spanyol) 6:7 (4-7), 6:3, 10-6
Wimbledoni győztesek csoportja, 3. forduló:
John McEnroe (amerikai)-Goran Ivanisevic (horvát) 7:6 (7-4), 6:3
Pat Cash (ausztrál) - Björn Borg (svéd) 7:6 (8-6), 7:6 (7-3)

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu