KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TENNIS_CLASSICS"
Győzni jön Budapestre a Terminátor 2010. október 29. 10:00 VIDEÓ! Budapestre látogat a tenisztörténet egyik legnagyobb alakja, világranglistát 270 héten át vezető, 94 ATP-versenyt, köztük 8 Grand Slam-tornát nyerő, Terminátor becenévre hallgató Ivan Lendl, aki október elején 14 év kihagyás után tért vissza Párizsban. A szombati 3. Tennis Classics gálán a cseh klasszis a svéd Mats Wilanderrel csap össze, de a magyar közönség a jelenkor két gladiátorát, a világranglista 5. és 6. helyén álló Robin Söderlinget és Tomas Berdychet is láthatja.
 
Leconte masszíroz, Taróczy ütőt ragad 2008. október 11. 22:25 Sergi Bruguera és Goran Ivanisevic sérüléssel bajlódik, így módosult a vasárnapi páros mérkőzés részvevőinek névsora. A szervezők tájékoztatása szerint a háló egyik oldalán minden valószínűség szerint Mansour Bahrami és Björn Borg, a másikon pedig Thomas Muster és Taróczy Balázs áll majd. John McEnroe ezúttal meglepően higgadtan, nyugodtan nyilatkozott a sajtótájékoztatón, Henri Laconte pedig előbb legyezte, majd masszírozta a két gém közti pihenőben Bruguerát.
  
Bámulatos Björn Borg budapesti búcsúja 2008. október 11. 18:40 Szenzációs mérkőzéssel búcsúzott Björn Borg a magyar fővárosban. Versenykörülmények között az ausztrál Pat Cash ellen lépett utoljára pályára a skandináv ikon, aki két szettben, 7:6 (8-6), 7:6 (7-3) arányban maradt alul. A BlackRock Tour of Champions sorozat budapesti állomásának díjnyertes aranyköpése a lelátóról: „Apa, melyik a Borg? A piros pólós vagy a vörös?".
 
McEnroe: Goran a fiatal, én meg a jóképű 2008. október 10. 22:35 John McEnroe igazi hangulatember, ha veszít, az életkedve is elmegy, ha viszont nyer, humoristákat megszégyenítő poéngyárral bombázza környezetét, a pályán és azon kívül is. Az amerikai világklasszis Björn Borg legyőzése után soron következő ellenfelének, Goran Ivanisevicnek is üzent a sajtótájékoztatón, megjött az étvágya. A BlackRock Tour of Champions budapesti állomásának slágermérkőzésére rengetegen voltak kíváncsiak a Papp László Sportarénában.
  
McEnroe volt a hangosabb halhatatlan 2008. október 10. 21:10 Ki a leghangosabb halhatatlan? John McEnroe. Az amerikai teniszcsillag három szettben, 6:4, 3:6, 10-8-ra verte ősi riválisát, a svéd Björn Borgot a Budapesten zajló BlackRock Tour of Champions budapesti állomásának slágermérkőzésén.
   
Megint nevettetett a francia komikus 2008. október 10. 17:21 A BlackRock Tour of Champions budapesti állomásának pénteki nyitómérkőzésén a francia Henri Leconte 7:5, 6:3-ra nyert az argentin Guillermo Vilas ellen. A kiváló mókamester hírében álló egykori Roland Garros-döntős ezen a napon sem hazudtolta meg önmagát, azt sem bánta, ha nem vele, hanem rajta nevettek. Egyelőre foghíjasak a lelátók, már mindenki a Borg-McEnroe csúcstalálkozót várja. A Roland Garros győztesek csoportjának másik mérkőzésén a spanyol Sergi Bruguera hihetetlen izgalmak után 6:4, 3:6, 13-11 arányban múlta felül az osztrák Thomas Mustert.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu