KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HENRI_LECONTE"
Ivanisevic: győzelmet érő bombázás 2008. október 12. 20:08 A szombaton súlyosnak tűnő lábsérülést szenvedő Goran Ivanisevic nyerte a BlackRock Tour of Champions budapesti tornáját, miután két szettben nyert Henri Leconte ellen. A harmadik helyen John McEnroe, a negyediken Sergi Bruguera zárta az első ízben megrendezett, Tennis Classics elnevezésű eseményt a Papp László Arénában.
  
Leconte masszíroz, Taróczy ütőt ragad 2008. október 11. 22:25 Sergi Bruguera és Goran Ivanisevic sérüléssel bajlódik, így módosult a vasárnapi páros mérkőzés részvevőinek névsora. A szervezők tájékoztatása szerint a háló egyik oldalán minden valószínűség szerint Mansour Bahrami és Björn Borg, a másikon pedig Thomas Muster és Taróczy Balázs áll majd. John McEnroe ezúttal meglepően higgadtan, nyugodtan nyilatkozott a sajtótájékoztatón, Henri Laconte pedig előbb legyezte, majd masszírozta a két gém közti pihenőben Bruguerát.
 
Megint nevettetett a francia komikus 2008. október 10. 17:21 A BlackRock Tour of Champions budapesti állomásának pénteki nyitómérkőzésén a francia Henri Leconte 7:5, 6:3-ra nyert az argentin Guillermo Vilas ellen. A kiváló mókamester hírében álló egykori Roland Garros-döntős ezen a napon sem hazudtolta meg önmagát, azt sem bánta, ha nem vele, hanem rajta nevettek. Egyelőre foghíjasak a lelátók, már mindenki a Borg-McEnroe csúcstalálkozót várja. A Roland Garros győztesek csoportjának másik mérkőzésén a spanyol Sergi Bruguera hihetetlen izgalmak után 6:4, 3:6, 13-11 arányban múlta felül az osztrák Thomas Mustert.
  
Henri Leconte: A hit a siker kulcsa! 2008. október 10. 09:05 Nem mindennapi élményben lehetett része azoknak a nézőknek, akik csütörtök este a budapesti Tennis Classics viadalon a Thomas Mustert legyőző Henri Leconte játékát figyelemmel kísérték. A legenda a mérkőzés után a SportHirado.hu-nak adott exkluzív interjújában elárulta: magával ragadja a Hősök tere látványa, de sportágánál maradva hozzátette azt is, hogy elsősorban a hitet hiányolja a jelenkori francia tenisz két kiválóságának, Richard Gasquet-nak és Jo-Wilfried Tsongának a játékából. Szávay Ágnesről viszont elismerően szólt.
 
Francia bohózat, osztrák körítéssel 2008. október 9. 18:45 Inkább műsort, mint valódi teniszt láthatott a Budapesten zajló BlackRock Tour of Champions csütörtöki második mérkőzésén, ahol Henri Leconte ugyan két szettben legyőzte Thomas Mustert, ám a közönség számára mégsem ezért marad emlékezetes a találkozó.
 
Klasszikusok hódíthatják meg az Arénát 2008. október 8. 13:20 Mi kell egy remek eseményhez? Végy nyolc klasszist, legyen köztük több legenda, a társak se tartozzanak a „sótlanabb” játékosok közé, és a csarnok is legyen impozáns, ezrek követhessék figyelemmel a történéseket. Mindez igaz lesz csütörtöktől vasárnapig, amikor a Tennis Classics elnevezésű sorozat látogat a magyar főváros legnagyobb arénájába, hogy nyolc legenda révén felidézze a klasszikus időket. A Papp László Arénában fellép: Björn Borg, John McEnroe, Goran Ivanisevic, Pat Cash (valamennyi a wimbledoni győztesek csoportjában szerepel), Guillermo Vilas, Thomas Muster, Sergi Bruguera és Henri Leconte (Roland Garros-győztesek).
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu