KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "IKER CASILLAS"
Casillas: egyszer elhagyom a Realt 2013. december 20. 14:48 Iker Casillas sorsa hiába változott meg José Mourinho edzősködése alatt a Real Madridnál, hiába került ki a kezdőcsapatból, és hiába küzd keményen azóta is a visszakerülésért. Klubikonként, világklasszis Európa- és világbajnok kapusként egyelőre mégsem akarja elhagyni a csapatát, pedig kérői lennének. Elsősorban Angliából, de most még nem kér belőle, mint mondta, talán majd pár év múlva.
 
"Casillas nem értette a szituációt" 2013. december 6. 10:43 Iker Casillas, a Real Madrid kapusa és klubikonja elég nehezen viselte, hogy az előző szezonban José Mourinho sok vita után, egy ujjsérülés ürügyén végül a kispadra száműzte őt. Egykori barátja, Aitor Karanka, a portugál tréner segédje egy rádióinterjúban elmondta, hogy a kapus nem is értette az egész szituációt, és ami körülötte zajlott, éppen ezért talán nem is kezelte jól.
 
Újabb csapás Casillasnak Madridban 2013. november 1. 09:37 Iker Casillas, a Real Madrid ikonja, és majdnem másfél évtizeden keresztül első számú kapusa a spanyol bajnokságban továbbra sem tud visszakerülni a kezdőcsapatba. Úgy néz ki, Diego López kirobbanthatatlan lett onnan, a klub ráadásul most megduplázta a fizetését is. Menekülőút azért van, Anglia és a Premier League ugyanis tárt karokkal várja Casillast.
 
Casillas: Távozom a Realtól, ha... 2013. október 17. 18:44 Kilátásba helyezte, hogy elhagyja a Real Madridot a csapatkapitány Iker Casillas, akinek kezd elege lenni a kispadozásból. Ha az év végéig nem fordul jobbra a sorsa, ha továbbra is Diego López tartalékja marad, akkor el kell gondolkodnia a váltáson - ezt maga a kapus nyilatkozta csütörtökön, egy szponzori kezdeményezésre tartott sajtóeseményen. Casillas 1999 óta szolgálja a királyi gárdát.
 
Casillas: Ha a Realnak jó, nekem is jó 2013. október 3. 12:31 Iker Casillas jövőjéről rengeteg pletyka keringett, miután José Mourinho edzősködése alatt kikerült a kezdőcsapatból, és eddig Carlo Ancelotti alatt sem került vissza oda. A 32 éves kapus ráadásul megsérült a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-találkozón, márpedig minél több játékidőre van szüksége, ha ott akar lenni a világbajnokságon a spanyol csapatban. A Koppenhága ellen visszatért, és újra azt nyilatkozta, hogy soha nem hajlandó elhagyni a Real Madridot.
 
Casillas végre beállt, hetekre lesérült 2013. szeptember 18. 09:04 Iker Casillas végre visszaállhatott jól megszokott helyére, a Real Madrid kapujába, miután Carlo Ancelotti vezetőedző a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccs kezdőcsapatába jelölte. A 15. percben azonban kapott egy könyököst csapattársától, Sergio Ramostól, aminek bordasérülés lett a vége, és a válogatott kapust le kellett hozni.
 
Casillas és Özil türelme fogyóban 2013. augusztus 27. 12:57 A hírek szerint elhagyhatja a Real Madrid csapatát a kapus Iker Casillas és a középpályás Mesut Özil is, miután mindkettejük türelme fogyóban van. Az Arsenal ugyanakkor mindkettőjüket vinni akarja, így még az is lehet, hogy az Arsene Wenger által ígért nagy igazolás is létrejön.
 
Már a kispadra sem fér fel Casillas 2013. május 25. 15:25 Már a keretbe sem jelölte José Mourinho, a Real Madrid nyáron távozó vezetőedzője a csapatkapitány Iker Casillast, akivel köztudottan megromlott a viszonya az utóbbi időben. Diego López mellett Adánt és Jesust találjuk a névsorban. Sergio Ramos és Xabi Alonso sérülést miatt hiányzik a vasárnap esti, utolsó előtti fordulós bajnokiról, amelynek alkalmából a Real Sociedad otthonába látogatnak a blancók.
 
CR húzta ki a csávából a Realt: 4-3! 2013. január 6. 18:52 VIDEÓ! A kezdőbe jelölt második számú kapus, Adán nehéz helyzetbe hozta a Real Madridot a nyolc meccs óta veretlen Real Sociedad ellen, már a hatodik percben kiállíttatta magát, és büntetőhöz juttatta az ellenfelet, de a hajrá kezdetén egy CR-dupla elég volt ahhoz, hogy emberhátrányban is behúzza a meccset a Madrid. Xabi Prieto mesterhármasa semmit sem ért a túloldalon a 18. forduló vasárnap kora esti bajnokiján.
 
Casillas: inkább BL, mint címvédés! 2012. december 11. 16:47 Iker Casillas, a Real Madrid kapusa színt vallott, és elmondta, hogy inkább a klub történtének tizedik Bajnokok Ligája-címét nyerné meg, a bajnoki címet pedig cserébe odaadná a rivális Barcelonának.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu