Casillas: inkább BL, mint címvédés!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. december 11. 16:47
Iker Casillas, a Real Madrid kapusa színt vallott, és elmondta, hogy inkább a klub történtének tizedik Bajnokok Ligája-címét nyerné meg, a bajnoki címet pedig cserébe odaadná a rivális Barcelonának.


 

Utóbbira jobb esélye van, miután a Barcelona 11 ponttal vezet a spanyol bajnokságban, és kicsi a valószínűsége annak, hogy kevesebbet hibázik, mint a rivális Real Madrid, amelyet jelenleg a városi rivális Atlético Madrid is megelőz a tabellán.

De José Mourinho együttesét a jelek szerint jobban motiválja egy Bajnokok Ligája-győzelem, amely a tizedik lehetne a klub történetében. "Ha most azt mondanák nekem, hogy a Barcelona 25 ponttal megnyeri előttünk a hazai bajnokságot, de mi nyernénk meg a tizedik BL-győzelmet a klubnak, akkor aláírnám itt rögtön" - mondta a La Sextának Iker Casillas.

Aitor Karanka segédedző azonban nem így gondolja. "A BL vagy a bajnokság a fontosabb? Ennél a klubnál a játékosok és az edzői stáb számára minden cím és minden meccs fontos. A hazai kupameccsek sem érnek kevesebbet, mint bármelyik másik mérkőzés."

"A legtöbben nem úgy gondoljuk, mint Casillas. Az edzői stáb nem érzi túl jól magát a bajnoki lemaradás miatt, azt pedig pláne nem akarjuk, hogy ez még nagyobb legyen. Harcolunk minden címért, meg akarunk nyerni mindent, amit csak lehet."

Címkék: Iker Casillas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu