Casillas: Ha a Realnak jó, nekem is jó

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 3. 12:31
Iker Casillas jövőjéről rengeteg pletyka keringett, miután José Mourinho edzősködése alatt kikerült a kezdőcsapatból, és eddig Carlo Ancelotti alatt sem került vissza oda. A 32 éves kapus ráadásul megsérült a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-találkozón, márpedig minél több játékidőre van szüksége, ha ott akar lenni a világbajnokságon a spanyol csapatban. A Koppenhága ellen visszatért, és újra azt nyilatkozta, hogy soha nem hajlandó elhagyni a Real Madridot.


 

Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője továbbra is a José Mourinho által hozott és favorizált Diego Lópezt védeti a spanyol bajnokikon, de elárulta, hogy a Bajnokok Ligájában Iker Casillas lesz az első számú. A 32 éves kapus a Galatasaray ellen megsérült, de a Koppenhága elleni BL-csoportmeccsen visszakerült a kezdőbe.

"Mindannyian csak nyerhetünk ebben a helyzetben, szerintem ez pompás. Igyekszem mindig a pozitív oldalát nézni a dolgoknak. A jelenlegi felállással Diego is nyer, én is nyerek, és a Real Madrid is nyer" - összegzett Iker Casillas a 4-0-ra megnyert meccs után.

"Diego esetében egy olyan srácról beszélünk, aki a legmagasabb szinten teljesít, és ezért nagyon keményen megdolgozik. Nekem vannak jó és rossz napjaim is, de nem akarok elrejtőzni. Ha az edző úgy gondolja, hogy nekem a BL-ben kell játszanom, akkor ott próbálok meg kihasználni minden lehetőséget, és megnehezíteni a helyzetét."

"Azért senki se feledje, hogy nyolc hónap játék nélkül nagyon hosszú idő. Az én szándékom az, hogy a Real Madridnál maradjak, és itt fejezzem be a pályafutásomat." Vicente del Bosque szövetségi kapitány már jelezte, hogy ő továbbra is Casillasra számít a vb-címvédő spanyol nemzeti csapatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Casillas végre beállt, hetekre lesérült
Iker Casillas végre visszaállhatott jól megszokott helyére, a Real Madrid kapujába, miután Carlo Ancelotti vezetőedző a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccs kezdőcsapatába jelölte. A 15. percben azonban kapott egy könyököst...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: Játszatni kellene Casillast
Kényes témába tenyerelt bele José Mourinho, aki korábbi csapata, a Real Madrid belső ügyeit firtatta, ráadásul arról az Iker Casillasról beszélt, akit ő száműzött a kispadra annak ellenére, hogy a tavasz végére felépült....
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Iker Casillas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu