Casillas végre beállt, hetekre lesérült

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 18. 09:04
Iker Casillas végre visszaállhatott jól megszokott helyére, a Real Madrid kapujába, miután Carlo Ancelotti vezetőedző a Galatasaray elleni Bajnokok Ligája-meccs kezdőcsapatába jelölte. A 15. percben azonban kapott egy könyököst csapattársától, Sergio Ramostól, aminek bordasérülés lett a vége, és a válogatott kapust le kellett hozni.


 

Iker Casillas még José Mourinho edzősége alatt került ki a Real Madrid kapujából, de Carlo Ancelotti érkeztével sem került oda vissza, az olasz is Diego Lópezt favorizálja.

Azaz a szakember a szezonkezdetre végül kompromisszumot kötött magával és a két kapussal, miután bejelentette, hogy López a spanyol bajnokságban, Casillas pedig a Bajnokok Ligájában lesz a kezdőcsapatban.

Így is tett már az első BL-csoportkötben a Galatasaray ellen, de a 15. percben egy mentésnél a visszafutó Sergio Ramos könyökkel megütötte a 238 nap után újra kezdő Casillas bordáit, ami miatt már a pályán ápolták, aztán le is kellett cserélni.

A bordasérülés fájdalmas, a kapust teljesen gátolja a védésben, különösen, ha megrepedt, esetleg el is tört. Az első hírek szerint a 32 éves világ- és Európa-bajnok hálóőrnek körülbelül két hetet kell kihagynia, de pontos becslés még nincs.

IKER CASILLAS SÉRÜLÉSE

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Madrid- és PSG-gála, juvés pontvesztés
A Real Madrid nehezen lendült bele, de végül 6-1-re kiütötte a Galatasarayt Isztambulban a Bajnokok Ligája-csoportkör első játéknapján. Ronaldo triplázott, Benzema duplázott. A PSG nem ismert kegyelmet Athénban, a Juventus...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Iker Casillas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu