Casillas: egyszer elhagyom a Realt

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 20. 14:48
Iker Casillas sorsa hiába változott meg José Mourinho edzősködése alatt a Real Madridnál, hiába került ki a kezdőcsapatból, és hiába küzd keményen azóta is a visszakerülésért. Klubikonként, világklasszis Európa- és világbajnok kapusként egyelőre mégsem akarja elhagyni a csapatát, pedig kérői lennének. Elsősorban Angliából, de most még nem kér belőle, mint mondta, talán majd pár év múlva.


 

Az alapprobléma az, hogy az előző szezonban a Real Madrid egyik ikonja, a csapatkapitány Iker Casillas kikerült a kezdőcsapatból. Ez még José Mourinho vezetése alatt történt, de Carlo Ancelottinál sem sikerült újra visszakerülnie, legalábbis a bajnokságban nem, csak a Bajnokok Ligájában. Félsiker.

A 32 éves világ- és Európa-bajnok spanyol kapus körül azóta felforrósodott a levegő, amit persze leginkább a média gerjeszt, miszerint a játékos azt tervezi, elmegy Madridból. A spekulációk ugyanakkor érthetőek is, mert egy ilyen kaliberű kapusnak, akit 2008 ás 2012 között ötször választottak meg a világ legjobb halóőrének, egész biztosan többre van szüksége.

Ez persze valószínűleg valóban így van, az érintett azonban mindig is úgy nyilatkozott, hogy maradni akar abban a csapatban, ahol már majdnem 700 meccsen védett. És bár az utóbbi időben arról szóltak a hírek, hogy hamarosan Angliába, a Premier League-be megy, ezt most ő maga cáfolta.

"A Real Madridhoz tartozom, ez életem klubja - mondta a kapus az Antena 3-nak. - Itt akarok maradni, most ez a döntésem. Ma én is egy vagyok a blankók közül, jól érzem magam itt. A jövőben viszont a Realtól távol látom a pályafutásom, mondjuk tíz éven belül, mert 38 éves koromban már nem leszek könnyű helyzetben."

"Pletykák azonban minden nap vannak. Majd 5-6 év múlva meglátjuk" - tette hozzá Casillas.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Casillas: Nem adom fel!
Iker Casillas továbbra sem mond le arról, hogy előbb-utóbb ismét a Real Madrid első számú kapusa legyen, a világbajnoksággal viszont egyelőre nem akar foglalkozni....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Újabb csapás Casillasnak Madridban
Iker Casillas, a Real Madrid ikonja, és majdnem másfél évtizeden keresztül első számú kapusa a spanyol bajnokságban továbbra sem tud visszakerülni a kezdőcsapatba. Úgy néz ki, Diego López kirobbanthatatlan lett onnan, a klub...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
"Casillas nem értette a szituációt"
Iker Casillas, a Real Madrid kapusa és klubikonja elég nehezen viselte, hogy az előző szezonban José Mourinho sok vita után, egy ujjsérülés ürügyén végül a kispadra száműzte őt. Egykori barátja, Aitor Karanka, a portugál tréner...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Iker Casillas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu