Újabb csapás Casillasnak Madridban

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 1. 09:37
Iker Casillas, a Real Madrid ikonja, és majdnem másfél évtizeden keresztül első számú kapusa a spanyol bajnokságban továbbra sem tud visszakerülni a kezdőcsapatba. Úgy néz ki, Diego López kirobbanthatatlan lett onnan, a klub ráadásul most megduplázta a fizetését is. Menekülőút azért van, Anglia és a Premier League ugyanis tárt karokkal várja Casillast.


 

Iker Casillas még 2012 decemberében került ki a kezdőcsapatból, mikor José Mourinhónak hívták a Real Madrid vezetőedzőjét, de hiába volt azóta már edzőváltás a spanyol fővárosban, a 32 éves kapus csak a Bajnokok Ligájában tudta magát visszaverekedni a kezdőbe, a spanyol bajnokságban nem.

Ott továbbra is a vele közel egyidős Diego López véd, akinek a klub annyira értékeli jó teljesítményét, hogy most megduplázta a fizetését. Így nemcsak újabb négy évig, 2017 nyaráig marad a Santiago Bernabéuban, de évente már 4,5 millió eurós fizetést tehet zsebre.

Egyre nehezebb Iker Casillas helyzete, és ha továbbra sem változik a helyzet, jó esély van arra, hogy elhagyja a Realt. A legvalószínűbb célnak most Anglia tűnik, mert Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere újra szeretné megpróbálni az Emiratesbe csábítani a világ-és Európa-bajnok kapust, nyáron ugyanis nem sikerült.

A Premier League-ben a Manchester City is figyelemmel követi a helyzet alakulását, Manuel Pellegrini ugyanis mostanában elégedetlen Joe Hart teljesítményével, ezért a Ligakupában és az FA-kupában már le is cserélte Costel Pantilimonra, a csapat második számú kapusára.

A londoni Ágyúsok már igazoltak egy nagyot nyáron a Real Madridtól, Mesut Özil érkezett 42,5 millió fontért, és Arsene Wenger továbbra sem tett le a csatár Karim Benzema megszerzéséről. Iker Casillas lehet a francia mester harmadik szerzeménye a spanyol óriástól.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Buffon nem érti Casillas helyzetét
Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa nem tudja hova tenni, hogy Iker Casillas többnyire csak a kispadot koptatja a Real Madridban....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Casillas: Távozom a Realtól, ha...
Kilátásba helyezte, hogy elhagyja a Real Madridot a csapatkapitány Iker Casillas, akinek kezd elege lenni a kispadozásból. Ha az év végéig nem fordul jobbra a sorsa, ha továbbra is Diego López tartalékja marad, akkor el kell...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Casillas: Ha a Realnak jó, nekem is jó
Iker Casillas jövőjéről rengeteg pletyka keringett, miután José Mourinho edzősködése alatt kikerült a kezdőcsapatból, és eddig Carlo Ancelotti alatt sem került vissza oda. A 32 éves kapus ráadásul megsérült a Galatasaray elleni...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Iker Casillas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu