Casillas: Távozom a Realtól, ha...

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 17. 18:44
Kilátásba helyezte, hogy elhagyja a Real Madridot a csapatkapitány Iker Casillas, akinek kezd elege lenni a kispadozásból. Ha az év végéig nem fordul jobbra a sorsa, ha továbbra is Diego López tartalékja marad, akkor el kell gondolkodnia a váltáson - ezt maga a kapus nyilatkozta csütörtökön, egy szponzori kezdeményezésre tartott sajtóeseményen. Casillas 1999 óta szolgálja a királyi gárdát.


Casillas a legszívesebben a Realból vonulna vissza, és felveszi a kesztyűt az első számú hálóőr pozícióért folyó versenyben, de...

"Ha három hónapon belül nem változik semmi, és ugyanazokat a kérdéseket kapom, a legjobb lesz, ha új kihívás után nézek. Nagy csapás volt, hogy kikerültem a kezdőből, továbbra is harcolok azért, hogy többet lehessek a pályán, hogy futballistának érezhessem magam" - nyilatkozta Casillas, aki jelezte, mindez nem jelenti azt, hogy neheztelne Carlo Ancelotti vezetőedzőre.

"Huszonnégyen vagyunk a keretben, és mindenki játszani akar. Ez mindenhol így van. Egy profi futballistának saját magára is gondolnia kell. Egy csapat azonban csak úgy működik, ha tiszteletben tartod az edződ döntéseit" - tette hozzá a világ-, és Európa-bajnok, BL-győztes portás.

Casillas kálváriája a José Mourinho-érában kezdődött, de a spanyol világsztárban nem maradt emiatt szálka:

"Szerintem egyszer, egy szépon leülünk majd, és egy kóla mellett tekintünk vissza azokra az időkre."

Címkék: Iker Casillas
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu