Buffon nem érti Casillas helyzetét

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 21. 11:50
Gianluigi Buffon, a Juventus kapusa nem tudja hova tenni, hogy Iker Casillas többnyire csak a kispadot koptatja a Real Madridban.


 

A Juventus és a Real Madrid szerdán egymás ellen játszik a Bajnokok Ligájában, aminek apropóján az AS spanyol sportlap munkatársa arról kérdezte Gianluigi Buffont, hogy mit tenne a Bernabéuban padozó Iker Casillas helyében.

„Csodálom Ikert, mert én nagyon nehezen tudnám elfogadni ezt a szituációt, elvégre most is jó kapusnak tartom magam, és továbbra is a világ legjobbjai közé sorolnak” – fogalmazott a Zebrák hálóőre.

„Miért került ki a csapatból? Nem tudom, mi történt tavaly vagy most, egyszerűen csak látom az összeállításokat. Tavaly talán az edzővel való rossz viszonya miatt ültették a padra.”

„Azt, hogy most technikai okokból csere, vagy más áll a háttérben, nem tudom megítélni. Mindenesetre nagyon szokatlan őt a kispadon látni.”

Buffon hozzátette, ezzel együtt meg kell adni a kellő tiszteletet Diego Lópeznek, mert remekül teljesít a madridi kapuban, rengetegszer bizonyította, hogy kiváló portás, ugyanakkor: „nagyon tisztelem Ikert, és továbbra is őt tartom a jobbnak” – tette hozzá a Juventus legendája.

„Iker igazi bajnok, és mint ilyen, előbb-utóbb ki fog kászálódni a gödörből. Biztos vagyok benne, hogy megerősödve kerül ki ebből a szituációból.”

A BL-ben viszont Casillast szokta játszatni Ancelotti mester, úgyhogy Buffonnal a pályán találkozhatnak szerdán a BL-csoportkör rangadóján.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu