Casillas: Nem adom fel!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 22. 21:45
Iker Casillas továbbra sem mond le arról, hogy előbb-utóbb ismét a Real Madrid első számú kapusa legyen, a világbajnoksággal viszont egyelőre nem akar foglalkozni.


 

Casillas csupán a Bajnokok Ligájában védheti a Madrid kapuját, a bajnokság Diego López terepe, a legendás kapus azonban – saját bevallása szerint – mégsincs elkeseredve.

„Jelen állás szerint boldog vagyok, és folytatni akarom a harcot, hogy újra kezdő legyek a Real Madridnál, ne pedig tartalék” – nyilatkozta a hálóőr.

„Ha nem játszom, előbb-utóbb azt fogom mondani, hogy nem vagyok boldog, de most küzdök a helyemért, és nem adom fel a harcot.”

„Minden egyes meccsen megvívom a magam harcát, teljes intenzitással edzek és végzem a munkám, a többi már az edző dolga.”

Ha Casillas nem véd rendszeresen a Madridnál, könnyen kiszorulhat a világbajnokságra készülő spanyol válogatottból, de ezzel egyelőre nem foglalkozik.

„Nem gondolkodom a vb-n. A selejtezősorozat lezárult, visszatértem a klubomhoz, és most már ott kell teljesítenem, arra kell koncentrálnom.”

„Ha jól teszem a dolgomat, (a szövetségi kapitány, Vicente) Del Bosque számolni fog velem. Csak azzal foglalkozom, hogy mindent jól csináljak, és mindent megtegyek azért, hogy csapatba kerüljek.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu