Casillas és Özil türelme fogyóban

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 27. 12:57
A hírek szerint elhagyhatja a Real Madrid csapatát a kapus Iker Casillas és a középpályás Mesut Özil is, miután mindkettejük türelme fogyóban van. Az Arsenal ugyanakkor mindkettőjüket vinni akarja, így még az is lehet, hogy az Arsene Wenger által ígért nagy igazolás is létrejön.


 

Az Arsenal már nem egy nagy névről maradt le az átigazolási időszakban, Arsene Wenger menedzser mégis nagyon bizakodó, hogy szeptember 2-ig érkezik nagy név a csapathoz. Az utóbbi napokban felröppentek hírek, hogy Iker Casillas, a Real Madrid kapusa lehet az egyik, de a spanyolok több játékosáról is szó lehet.

A válogatott hálóőr távozásának lefőbb oka az lehet, hogy elege van abból, hogy Carlo Ancelotti továbbra is csak Diego Lópeznek ad lehetőséget, egy ilyen szintű kapus pedig valóban nem engedheti meg magának, hogy csak a kispadon üldögéljen. Már csak a nemzeti csapat matt sem, egy évvel a világbajnokság előtt.

A hétfői, Granada elleni meccs 65. percében lecserélték Mesut Özilt, a Real középpályását, aki nem is köszönt senkinek, hanem egyből beviharzott az öltözőbe. A német válogatott játékost már több klubbal hírbe hozták, és az Arsenal is meg szeretné szerezni, akár csak Karim Benzemát és Ángel Di Maríát is, akiknek a jövője egyelőre szintén nem biztos a Santiago Bernabéuban.

A Real Madrid csapatánál nyilván semmi nem fog történni a Gareth Bale-üzletig, aminek a napokban pont kerülhet a végére. Utána azonban több játékosát is eladhatja a klub, mert a wales-i szélső ára nagyon magas lesz, a Realnak pedig a hírek szerint nincs meg a pénze az üzlethet, és állítólag még Luka Modricért is tartozik a Tottenham Hotspurnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Benzema sem lesz az Arsenalé
Ügynöke egyértelművé tette, Karim Benzema biztosan nem szerződik az Arsenalhoz – arról ugyanakkor egy szót sem ejtett, hogy ügyfele maradni szeretne-e a Real Madridnál. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Casillas a Barcelonába igazolhat”
A korábbi kiváló kapus, Santiago Canizares nem lepődne meg, ha Iker Casillas még a nyáron a Barcelonához szerződne. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu