KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DAVID_MOYES"
Moyes, az ideális bűnbak 2014. április 22. 14:04 Méltatlan a Manchester Unitedhez, ami David Moyesszal történt - nyilatkozta a skót menedzser menesztése után Gary Neville, a klub korábbi ikonja, a Sky Sports szakértője. Moyest 10 hónap után küldték el kedd délelőtt, csapata angol bajnoki címvédőként a BL-re sem tudta kvalifikálni magát. Helyzetét nehezítette, hogy végig hatalmas nyomás nehezedett rá, hiszen a 27 éves Ferguson-éra, egy fényes sikerkorszak lezárultával vette át a stafétát.
 
Moyes: BL-győzelem? Miért ne? 2014. március 20. 14:25 David Moyes szerint a Manchester United bármire képes, akár a Bajnokok Ligája megnyerésére is, ha még jobban ki tudja aknázni a benne rejlő képességeket. Ezt azután mondta a skót menedzser, hogy az MU 0-2-ről fordította meg a párharcot hazai pályán, az Olympiakosz elleni BL-nyolcaddöntőben. A leginkább Ryan Giggst és Robin van Persie-t dicsérte a Ferguson-utód, de Rooney és De Gea is kiemelkedőt nyújtott szerda este.
 
A United a Barcát és Iniestát bombázza 2013. december 15. 11:37 David Moyes, a Manchester United menedzsere érkezése után egyből elrontotta a nyári átigazolási időszakot, és csak az utolsó pillanatban tudta megvenni áron felül Marouane Fellainit az Evertontól, aki ráadásul eddig nem is tűnik túl nagy erősítésnek. A csapatnak azóta pocsékul megy az angol bajnokságban, a skót tréner pedig már januárban erősíteni akar, nem is akárkivel: angol sajtóértesülések szerint Andrés Iniestával a Barcelona középpályásával.
 
David Moyes felkészült a fújolásra 2013. december 4. 12:22 Szerda este a Manchester United az Everton csapatát fogadja a Premier League 14. fordulójában, ami most azért is különleges meccsnek számít, mert David Moyes, a hazaiak menedzsere a nyáron 11 év után hagyta ott Liverpoolt. A skót tréner elmondta, hogy felkészült a vendégszurkolók rosszindulatú bekiabálására, és skandálásra is.
 
Moyes a pontrúgásokra fog mindent 2013. november 25. 11:16 A Manchester United vasárnap három helyett végül csak egy pontot hozott el Cardiffból, miután a wales-i házigazda együttes szinte az utolsó percben egyenlített ki 2-2-re. David Moyes, a MU menedzsere szerint csapatának egyik legnagyobb gondja az, hogy nem tudja megfelelően kivédekezni a pontrúgásokat, mert számításai szerint a szezonban eddig már 4 pontot buktak el az ellenfél utolsó pillanatokban rúgott szabadrúgásai miatt.
 
MU: A játékosok végre bíznak Moyes-ban! 2013. november 19. 12:22 David Moyes karrierje nyögvenyelősen kezdődött az Old Traffordon, az utóbbi hetekben azonban végre elkezdtek jönni a sikerek. Az egykori Manchester United-játékos, a most az edzői stábban dolgozó Phil Neville szerint ez leginkább annak köszönhető, hogy a játékosok végre elkezdtek bízni az új menedzserben.
 
"A szurkolóknak ez a Rooney kell" 2013. október 24. 12:54 A bajnokságban botladozó Manchester United szerda este 1-0-ra legyőzte a Bajnokok Ligájában a Real Sociedadot, de a játék alapján nagyobb gólarányú győzelmet is arathatott volna. David Moyes menedzser az idén fantasztikus formában futballozó Wayne Rooney-t dicsérte, aki ezúttal is főszerepet játszott a győzelemben. A csatár egyébként éppen ma, október 24-én ünnepli 28. születésnapját.
 
Ferguson nem jön vissza "takarítani" 2013. október 2. 09:37 Mivel David Moyes borzalmasan kezdte első idényét a Manchester United élén, ezért a fogadási irodák és a bukmékerek egyre nagyobb esélyét látták annak, hogy Sir Alex Ferguson visszatér a helyére "takarítani". Ahogy azt egyébként nagy elődje, Sir Matt Busby is tette 1970-ben. A skót szakember azonban elárulta, hogy ennek esélye sincs.
 
Moyes 50 milliót kap tűzoltásra 2013. október 1. 09:04 Angol sajtóértesülések szerint David Moyes, a Manchester United új menedzsere a januári átigazolási időszakban 50 millió fontot kap, hogy helyrehozza a nyári piacon elkövetett bakikat, és megmentse a botrányosan kezdett szezont.
 
Moyes: Ez a United a BL-ben sem esélyes 2013. szeptember 29. 11:43 A Manchester United sorozatban második komoly fiaskóját szenvedi el a Premier League-ben, a múlt heti katasztrofális városi derbi (4-1) után hazai pályán a West Bromwich Albion is legyőzte (2-1). David Moyes, a csapat menedzsere szerint ez a csapat a Bajnokok Ligájában sem esélyes.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu