Moyes: Ez a United a BL-ben sem esélyes

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 29. 11:43
A Manchester United sorozatban második komoly fiaskóját szenvedi el a Premier League-ben, a múlt heti katasztrofális városi derbi (4-1) után hazai pályán a West Bromwich Albion is legyőzte (2-1). David Moyes, a csapat menedzsere szerint ez a csapat a Bajnokok Ligájában sem esélyes.


 

A Manchester Unitednek már a nyári átigazolási időszak sem sikerült jól, aminek a végén érdemben csak Marouane Fellainit szerezte meg David Moyes, az új menedzser, és a szezon a pályán is rosszul indult. Különösen az utóbbi két forduló volt borzalmas, kikaptak a városi derbin a Manchester Citytől (4-1), majd tegnap otthon a West Bromwich Albiontól (2-1).

A Sir Alex Fergusont júliusban felváltó tréner szerint ez a csapat a Bajnokok Ligájában sem számít esélyesnek. "A BL megnyeréséhez legalább öt-hat világklasszis játékos kell - magyarázta Moyes az újságíróknak. - Nézzék csak meg a Bayern Münchent, a Barcelonát vagy a Real Madridot, ezeknek a csapatoknak nincs ilyen gondjuk."

"Ilyen szinten kell állni, ha egy csapat a végső diadalban gondolkodik Európában. Mi még nem tartunk itt, amit azonban megszerezhetünk, az a tapasztalat." A gárda idén győzelemmel kezdte a Bajnokok Ligáját, a nyitómeccsen 4-2-re legyőzte a Bayer Leverkusent, szerdán pedig Ukrajnába utazik, a Sahtar Doneck otthonába.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A nap, amikor egész Manchester elesett
Mindkét manchesteri csapat elbukott a Premier League 6. fordulójában, de a kettő közül a United helyzete kínosabb, ugyanis a Gera Zoltán nélkül felálló West Bromwich Albion az Old Traffordon nyert 2-1-re, teljesen megérdemelten,...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Man. United: ez katasztrofális volt!
VÉLEMÉNY. A Manchester United 2013 nyári átigazolási időszaka maga volt a teljes csőd, és nem azért, mert a klub az utolsó napig nem igazolt érdemben. A gond az, hogy a zárónapon is csak alig, a pánik és kapkodás pedig azt...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: david_moyes
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu