Moyes: BL-győzelem? Miért ne?

Szerző: SHLétrehozva: 2014. március 20. 14:25
David Moyes szerint a Manchester United bármire képes, akár a Bajnokok Ligája megnyerésére is, ha még jobban ki tudja aknázni a benne rejlő képességeket. Ezt azután mondta a skót menedzser, hogy az MU 0-2-ről fordította meg a párharcot hazai pályán, az Olympiakosz elleni BL-nyolcaddöntőben. A leginkább Ryan Giggst és Robin van Persie-t dicsérte a Ferguson-utód, de Rooney és De Gea is kiemelkedőt nyújtott szerda este.


"Azt vártam, hogy a vasárnapi kudarc után (a Liverpool ellen, hazai 0-3, a szerk.) megmutatjuk, mire is vagyunk képesek valójában. Azt hiszem, ez sikerült is, megérdemelten jutottunk tovább. Két Giggs-passznak is gól lett a vége. Fantasztikus átadásai vannak. Nem fog rajta az idő vasfoga. A jövőt kell terveznem, de éreztem, hogy ő az, aki tökéletesen el tudja látni a visszavont irányító feladatát. Az első mérkőzésen rosszul játszottunk, de fordult a kocka, legalább két további meccsünk lesz még ebben a sorozatban, amit türelmetlenül várunk."

Moyes Van Persie-ről is nyilatkozott, a meccs hőséről, akinek a véghajrában hordágyon kellett lejönnie a pályáról. Azt mondta, nem valószínű, hogy súlyos a sérülése.

"Nagy dolog a legrangosabb európai kupasorozatban triplázni. Csupán hét játékos volt képes erre korábban, az MU- mezében. Briliáns volt, elégedett vagyok a teljesítményével, mint ahogy a csapat produkciójával is. Jó ritmusban játszottunk, ahogy eddig csak kevésszer sikerült a szezon folyamán. Csak remélni tudom, hogy ez valaminek a kezdete, de nem szeretnék semmit sem elkiabálni. A miénk még egy épülőben lévő együttes, ebben a sorozatban csak outsiderek vagyunk. Ugyanakkor nem látom, hogy miért ne menetelhetnénk tovább. Ez a klub bármire képes. Ha felszínre hozzuk a bennünk rejlő képességeket, akkor akár meg is nyerhetjük a BL-t."

EMLÉKEZTETŐ
MANCHESTER UNITED-OLYMPIAKOSZ 3-0 (2-0)
Manchester, Old Trafford, vezette: Björn Kuipers (holland). Tv: Digi Sport 1.

MU: De Gea - Rafael, Jones, Ferdinand, Evra - Carrick, Giggs - Valencia (Young, 77.), Rooney, Welbeck (Fletcher, 80.) - Van Persie (Fellaini, 91.). Menedzser: David Moyes.
Cserepad: Lindegaard, Fellaini, Fletcher, Januzaj, Kagava, Young, Hernández.

OLYMPIAKOSZ: Roberto - Leandro Salino (Machado, 74.), Manolasz, Marcano, Holebasz - N'Dinga, Maniatisz - Fuster (Vergosz, 80.), Domínguez, H. Pérez (Valdéz, 56.) - J. Campbell. Vezetőedző: Míchel.
Cserepad: Megyeri, Papadopulosz, Bong, Machado, Szamarisz, Valdéz, Vergosz.

G.: Van Persie (25. - 11-esből, 45+1., 51.)

Sárga lap: Carrick (10.), Evra (61.), Ferdinand (91.), ill. Manolasz (5.), Domínguez (9.), Salino (62.), Marcano (91.)

Tj.: az MU 3-2-vel.

A GÓLOK:


Manchester United 3-0 Olympiakos All Goals by all-goals

Címkék: david_moyes
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu