MU: A játékosok végre bíznak Moyes-ban!

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 19. 12:22
David Moyes karrierje nyögvenyelősen kezdődött az Old Traffordon, az utóbbi hetekben azonban végre elkezdtek jönni a sikerek. Az egykori Manchester United-játékos, a most az edzői stábban dolgozó Phil Neville szerint ez leginkább annak köszönhető, hogy a játékosok végre elkezdtek bízni az új menedzserben.


 

A bajnoki címvédő Manchester United nagyon nehezen kezdte a 2013/2014-es szezont, ami elsősorban a nyári edzőváltásnak köszönhető, másrészt a gyenge átigazolási időszaknak. A legutóbbi Premier League-fordulóban azonban 1-0-ra legyőzték a listavezető Arsenalt, és feljöttek az ötödik helyre a tabellán.

"Ha a játékosoknak eddig olyan menedzserük volt, aki 27 éven keresztül óriási hatással volt erre a klubra, akkor nyilván nehéz lesz az átmenet, míg az utódja lerakja az alapokat, és elfogadtatja az elképzeléseit. Szerintem egy ilyen folyamat legalább 3-4 hónapig tart" - fogalmazott az edzői stábban dolgozó Phil Neville.

"A futballisták végre elkezdtek megbízni és hinni David Moyes-ban, abban, amit ő próbál csinálni az Old Traffordon, az ő módszereiben. Hiszen ő is azt szeretné, ha minél jobbak lennének. Mindig időre van szükség ahhoz, hogy egy ember mindent kézben tudjon tartani egy klubnál."

A Manchester United november 24-én a Cardiff City otthonába látogat az angol bajnokságban, november 27-én a Bayer Leverkusennnel játszik Németországban, a Bajnokok Ligája ötödik csoportkörében, december 18-án pedig a Stoke Cityvel találkozik a Ligakupában

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu