KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PHIL NEVILLE"
MU: A játékosok végre bíznak Moyes-ban! 2013. november 19. 12:22 David Moyes karrierje nyögvenyelősen kezdődött az Old Traffordon, az utóbbi hetekben azonban végre elkezdtek jönni a sikerek. Az egykori Manchester United-játékos, a most az edzői stábban dolgozó Phil Neville szerint ez leginkább annak köszönhető, hogy a játékosok végre elkezdtek bízni az új menedzserben.
 
Hosszabbít a kapitány Liverpoolban 2011. augusztus 21. 16:16 Phil Neville megállapodott az Evertonnal, a csapatkapitány 2013-ig marad a klub szolgálatában.
 
Beteg! Pucér sztárfocistákat fotóztak le 2011. június 28. 14:55 Egy ismeretlen, ámde annál perverzebb egyén fényképeket készített anyaszült meztelen Premier League-labdarúgókról, a bizonyítékokból a Twitteren szemezgetett. Az ügy számos részlete ködös, így azt sem tudni, hogyan fotózhatta le a játékosokat az öltözőben, többnyire a zuhany alatt.
 
Phil Neville örökre Liverpoolban marad 2008. július 25. 11:32 Phil Neville 2012-ig meghosszabbította szerződését, így szinte bizonyos, hogy pályafutása végéig az Everton labdarúgója marad. A liverpooliak csapatkapitánya büszke arra, hogy a Manchester United neveltjeként ilyen megtiszteltetés érte.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu