Beteg! Pucér sztárfocistákat fotóztak le

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 28. 14:55
Egy ismeretlen, ámde annál perverzebb egyén fényképeket készített anyaszült meztelen Premier League-labdarúgókról, a bizonyítékokból a Twitteren szemezgetett. Az ügy számos részlete ködös, így azt sem tudni, hogyan fotózhatta le a játékosokat az öltözőben, többnyire a zuhany alatt.


A Facebook és a Twitter rengeteg fejfájást okozott már a futballistáknak, legutóbb a mikroblogoldal kavarta fel az állóvizet Angliában.

Egy perverz illető, akinek kiléte – egyelőre – ismeretlen, azzal dicsekedett, hogy számos angol sztárfutballistát lefotózott pucéron az öltözőben, és néhány képet közzé is tett.

Az Everton csapatkapitányával, Phil Neville-lel annak üzenőfalán tudatta, hogy nagyjából húsz alkalommal látta meztelenül, míg a Manchester Unitedben szereplő Michael Owennek azt írta: „A derekamon volt egy telefon, amivel lefilmeztelek zuhanyzás közben.”

A beteg leskelődő Joe Hart, a Manchester City kapusa kapcsán megjegyezte, tökéletes nap volt a számára, amikor először látta tusolás közben… Az égszínkékeknél Craig Bellamy is retteghet, hogy sokat mutató képek kerülnek elő róla.

A kukkoló azt állítja magáról, a Chelsea-nél, illetve az Endemol televíziós cégnél dolgozik, de egyik állítólagos munkaadó sem tud semmit a személyéről.

A legnagyobb botrányba eddig a Liverpool játékosa, Jonjo Shelvey keveredett a Twitter miatt, neki a nemiszervéről posztoltak ki egy fotót a „barátai”.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu