KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JOE HART"
Pellegrini: Joe Hart újra a legjobb 2013. december 28. 10:34 Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere néhány hete még határozott döntéssel kirakta a kapuból Joe Hartot, és Costel Pantilimont játszatta helyette. Pénteken azonban már azt mondta, hogy a 26 éves játékos Anglia legjobb hálóőre, de jót tett neki a kényszerű pihenő.
 
Joe Hart újra a City kezdőkapusa 2013. december 22. 18:03 Joe Hart, az angol válogatott első számú kapusa az utóbbi időben kikerült a Manchester City kezdőcsapatából, de edzője, Manuel Pellegrin a jekel szerint már megenyhült vele szemben, ás újra sámít rá. A Fulham ellen már berakta a kezdőcsapatba, és elárulta, hogy a Liverpool FC ellen is be fogja.
 
"Joe Hartnak még mindig pihennie kell" 2013. november 21. 17:47 Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere egy ideje mellőzi Joe Hartot, a csapat eddigi első számú kapusát, és a román Costel Pamtilimont védeti a helyén. A chilei tréner most újra elmondta, hogy a véleménye továbbra sem változott, és az angol válogatott kapusnak egyelőre beláthatatlan ideig továbbra is ki kell békülnie a cserekapus szerepkörével.
 
Gyengül Joe Hart helye Manchesterben 2013. október 31. 11:49 Mostanában rengeteg kritikát kapott Joe Hart, a Manchester City kapusa, klubjában és az angol válogatottban nyújtott gyengébb teljesítménye miatt egyaránt. Manuel Pellegrini menedzser ezért a Newcastle United elleni szerdai Ligakupa-meccsen esélyt adott a csapat második kapusának, a román Costel Pantilimonnak, aki meg is hálálta a bizalmat.
 
Joe Hart, az ollózóbajnok - videó 2011. október 20. 16:47 Nem mindennapi technikai felkészültségről tett tanúbizonyságot Joe Hart, a Manchester City kapusa edzésen rögtönzött egyet, gyönyörűen ollózva a hálóba.
 
Joe Hart elviszi a jackpotot 2011. augusztus 6. 14:19 Hosszabbít a Manchester City és az angol válogatott első számú kapusa, a 24 éves Joe Hart - értesült a Daily Express.
 
Megtriplázzák a City-kapus bérét 2011. július 24. 16:28 A Manchester City 30-ról 90 ezer fontra emeli remek formában védő válogatott kapusa, Joe Hart fizetését.
 
Beteg! Pucér sztárfocistákat fotóztak le 2011. június 28. 14:55 Egy ismeretlen, ámde annál perverzebb egyén fényképeket készített anyaszült meztelen Premier League-labdarúgókról, a bizonyítékokból a Twitteren szemezgetett. Az ügy számos részlete ködös, így azt sem tudni, hogyan fotózhatta le a játékosokat az öltözőben, többnyire a zuhany alatt.
 
Ki volt a szezon kapusa? Top 10 2011. június 13. 16:34 Az idény csapata, 1. rész: kapusok. Új, 11 részes sorozatot indít a SportHirado.hu, amelyben a topligák álomcsapatát állítja össze a Ti szavazataitok alapján. Jövő hét csütörtökig valamennyi poszton 10-10 futballistát jelölünk ki, amelyik játékos a legtöbb voksot kapja, az kerül be az idény álomtizenegyébe. A teljes csapatot jövő pénteken hirdetjük ki! Először a kapusokkal foglalkozunk, íme honlapunk tíz jelöltje, de ki volt a legjobb? Te döntesz: szavazz!
 
"Balotelli intelligens, okos srác!" 2011. április 11. 13:38 Erre is vannak a barátok! Akkor is kiállnak az ember mellett, ha már a fél világ ellene fordul…Az angol válogatott Joe Hart szerint az utóbbi időben rengeteget bírált cimborája, Mario Balotelli egyáltalán nem rossz ember, szó sincs arról, hogy mindig csak a balhékon járna az esze, sőt! A kiváló kapus hozzátette: a csatár a legjobb futballisták közé tartozik.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu