Joe Hart újra a City kezdőkapusa

Szerző: SHLétrehozva: 2013. december 22. 18:03
Joe Hart, az angol válogatott első számú kapusa az utóbbi időben kikerült a Manchester City kezdőcsapatából, de edzője, Manuel Pellegrin a jekel szerint már megenyhült vele szemben, ás újra sámít rá. A Fulham ellen már berakta a kezdőcsapatba, és elárulta, hogy a Liverpool FC ellen is be fogja.


 

Joe Hart két hónap után, a Fulham ellen szombaton visszavette a helyét Costel Pantilomontól a Manchester City kezdőcsapatában, és 4-2-re győzött a csapattal. Manuel Pellegrini menedzser elégedett volt vele, és kijelentette, hogy a Liverpool FC ellen is neki szavaz bizalmat.

"Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de most jól játszott - mondta a 26 éves kapusról a Fulham elleni győztes meccs után az edző. - Ha akarnánk, akár minden meccsen más kezdő 11-gyel játszatnánk, de a jelenlegi állás szerint Joe fog kezdeni a következő meccsen is. Megérdemli, hogy újra játsszon."

"Mikor Pantilimont raktam a csapatba, beszéltem Joe-val, aki megértette, hogy akkor és ott nem volt elég jó. Talán hét meccsel később, úgy egy hónap után, nagyon keményen dolgozott, ezért úgy gondoltam, megérdemli a rehetőséget. Rászolgált, és jól oldotta meg."

"Kapust cserélni mindig kemény döntés, most is az volt, mert általában nyertünk. Pantilimon is jól játsztt, de úgy gondoltam, most Joe-nak kell pályára lépnie. Nagy keretünk van, ezért kényelmes döntési helyzetben vagyok, és nem csak Joe Harttal kapcsolatban."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A United simán, a City szenvedve nyert
A Manchester United 3-0-ra is vezetett, végül 3-1-re nyert a West Ham ellen a Premier League 17. fordulójában. A Manchester City győzelme 2-0-s vezetésnél biztosnak látszott, a hazai pályán játszó Fulham azonban egyenlített –...
Tovább a teljes cikkhez »

Címkék: Joe Hart
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu