Gyengül Joe Hart helye Manchesterben

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 31. 11:49
Mostanában rengeteg kritikát kapott Joe Hart, a Manchester City kapusa, klubjában és az angol válogatottban nyújtott gyengébb teljesítménye miatt egyaránt. Manuel Pellegrini menedzser ezért a Newcastle United elleni szerdai Ligakupa-meccsen esélyt adott a csapat második kapusának, a román Costel Pantilimonnak, aki meg is hálálta a bizalmat.


 

Joe Hart akciója legutóbb a Chelsea - Manchester City angol bajnoki rangadón került kettő pontjába a vendégcsapatnak, mikor Matija Nasztasziccsal nem értették meg egymást, és közös erővel győztes gólt rúgattak Fernando Torresszel. Manuel Pellegrini menedzser is elszánta magát a lépésre.

"Costel Pantilimon mindig is élvezte a bizalmamat, akárcsak a csapatét - mondta második számú kapusáról a chilei tréner. - Nagyon jó játékos, ezért is van itt. Eddig talán nem játszott túl sokat, mert tavaly és idén mindig Joe Hart állt a kapuban, de itt az ideje, hogy őt is berakjam a kezdőbe."

A román hálóőr a Newcastle United elleni győztes Ligakupa-mérkőzésen kezdett is, és hibátlanul védett, csapata 2-0-ra nyert a St. James Parkban. "Neki és a csapatnak is nagyon fontos volt, hogy nem kapott gólt - mondta Pellegrini Pantilimonról. - Ha nem történik semmi, akkor ő fog védeni a Ligakupában és az FA Kupában is."

"Sőt, erősen gondolkozom a Norwich City elleni szombati bajnoki meccsen is, holnap beszélek is velük az összeállításról. Csak egy kapus védhet, de a másikra is számítunk." A Manchester City kilenc forduló után hetedik helyen áll a Premier League 2013/2014-es szezonjában, és hat ponttal van lemaradva az éllovas Arsenal mögött.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Torres rangadót nyert a Chelsea-nek
Fernando Torres gólt szerzett és gólpasszt adott, a Chelsea pedig 2-1-re legyőzte a Manchester Cityt a Premier League 9. fordulójának rangadóján. Nasztaszics a negatív hős. A Tottenham eközben csak egy büntetővel tudta otthon...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A City és a Tottenham kiszenvedte
A Manchester City hosszabbítás után, a Tottenham Hotspur pedig csak tizenegyesekkel jutott tovább az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében. A manchesteriek hajtották végre a nagyobb tettet, elvégre Newcastle-ben verekedték tovább...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu