"Joe Hartnak még mindig pihennie kell"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 21. 17:47
Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere egy ideje mellőzi Joe Hartot, a csapat eddigi első számú kapusát, és a román Costel Pamtilimont védeti a helyén. A chilei tréner most újra elmondta, hogy a véleménye továbbra sem változott, és az angol válogatott kapusnak egyelőre beláthatatlan ideig továbbra is ki kell békülnie a cserekapus szerepkörével.


 

A hónap elején Manuel Pellegrini menedzser úgy döntött, pihenteti a Manchester City addigi első számú kapusát, az éles helyzetekben mostanában többször is hibázó Joe Hartot, és több lehetőséget ad addigi helyettesének, a román Costel Pantilimonnak.

Az angol média azóta is arról kérdezgeti a chileit, hogy mikor kap újra esélyt az angol válogatott 26 éves kapusa, de a válasz eddig mindig ugyanaz volt: majd. "Jelenleg is úgy gondolom, hogy még pihennie kell" - mondta a tréner a Sky Sportsnak.

"Nagyon bízom Joe-ban, és továbbra is a keret kiemelkedően fontos játékosának tartom. Viszont biztos vagyok abban is, hogy ez a pihenő nagyon sokat segít majd neki abban, hogy olyan formában tudjon visszatérni, mint amilyenben az utóbbi két évben játszott."

"Ez nemcsak neki fontos, hanem nekem is, a menedzsernek - tette hozzá Pellegrini. - A keret ugyanis nem 11 játékosból áll, hanem 22-ből. Minden héten elemzem, hogy mit csinálnak, és meg is beszélem velük."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Robben kidőlt, Hart a City Casillasa?
A negyedik forduló általában a Bajnokok Ligája utolsó olyan fordulója, ahonnan még van visszaút, a két záró csoportfordulóra nagyjából már el szokott dőlni minden, legalábbis a kontúrok élesebbek. A BL-ben eddig hibátlan Bayern...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gyengül Joe Hart helye Manchesterben
Mostanában rengeteg kritikát kapott Joe Hart, a Manchester City kapusa, klubjában és az angol válogatottban nyújtott gyengébb teljesítménye miatt egyaránt. Manuel Pellegrini menedzser ezért a Newcastle United elleni szerdai...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu