KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MANUEL_PELLEGRINI"
Pellegrini: Joe Hart újra a legjobb 2013. december 28. 10:34 Manuel Pellegrini, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere néhány hete még határozott döntéssel kirakta a kapuból Joe Hartot, és Costel Pantilimont játszatta helyette. Pénteken azonban már azt mondta, hogy a 26 éves játékos Anglia legjobb hálóőre, de jót tett neki a kényszerű pihenő.
 
Hallatlan baki a Manchester Citynél! 2013. december 12. 18:26 Fény derült arra, miért érte be a 3-2-vel a Manchester City a kedd esti Bajnokok Ligája-rangadón Münchenben, és miért nem hajtott rá úgy igazán a negyedik gólra. Ezen a szinten megdöbbentő: a jelek szerint nem voltak tudatában annak, hogy a 4-2-es siker csoportelsőséget érne. Így már világos, miért védekező középpályást cserélt be Manuel Pellegrini a véghajrában, és miért hagyta ücsörögni a padon leggólerősebb játékosát, Sergio Agüerót.
 
"Joe Hartnak még mindig pihennie kell" 2013. november 21. 17:47 Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere egy ideje mellőzi Joe Hartot, a csapat eddigi első számú kapusát, és a román Costel Pamtilimont védeti a helyén. A chilei tréner most újra elmondta, hogy a véleménye továbbra sem változott, és az angol válogatott kapusnak egyelőre beláthatatlan ideig továbbra is ki kell békülnie a cserekapus szerepkörével.
 
"A City fejben erősebb a Unitednél" 2013. szeptember 21. 10:43 Manuel Pellegrini, a Manchester City menedzsere elmondta, hogy nem tudja, a múltban ez hogyan volt, de úgy látja, hogy csapata jelenleg fejben nagyon együtt van. Sőt, szerinte ezen a téren erősebbek is a bajnoki címvédő, városi riválisnál.
 
Pellegrini szerint nem volt rossz a City 2013. augusztus 26. 14:01 Meglepetésre a Premier League egyik bajnokesélyesnek tartott csapata, a Manchester City 3-2-es vereséget szenvedett a most feljutott Cardiff City otthonában az angol bajnokság második fordulójában. Manuel Pellegrini, a City menedzsere szerint pedig csapata nem is játszott rosszul...
 
Pellegrini elmondta, hol folytatja 2013. május 30. 14:35 A legfrissebb pletykák szerint a Chelsea is áhítozott Manuel Pellegrini szolgálataira, de csütörtökön maga a chilei edző vetett véget a találgatásoknak azzal, hogy mindenben megállapodott a 2012-es angol bajnokkal.
 
Pellegrini: A hír igaz, távozom 2013. május 22. 16:24 Manuel Pellegrini spanyol újságírók előtt megerősítette, ami már eddig is nyílt titok volt: távozik az idény végén a Málaga labdarúgócsapatától. A Manchester City már várja, az 59 éves chilei vezetőedző lehet Roberto Mancini utódja - bár ezt hivatalosan még senki sem erősítette meg.
 
Pellegrini távozik a Málagától 2013. május 15. 15:37 Egybehangzó spanyol források szerint megegyezett a szakításról Manuel Pellegrini és a Málaga labdarúgócsapata, a chilei vezetőedző két évvel szerződése lejárta előtt elhagyja Andalúziát.
 
Edzőváltás jön a Citynél is! 2013. május 11. 00:08 Lecseréli menedzserét a Manchester City labdarúgócsapata a szezon végén, a klub mindenben megállapodott Manuel Pellegrinivel, a Málaga tapasztalt, chilei vezetőedzőjével, a Real Madrid és a Villarreal korábbi mesterével. Ezt az AS szivárogtatta ki pénteken, késő este az ismert spanyol szakíró, Guillem Balagué cikkében. Roberto Mancini akkor sem maradhat a kispadon, ha szombaton megnyeri az FA-kupát együttesével a Wigan ellen.
 
A Málagánál védik a nyári bevásárlást 2011. október 30. 15:40 Zsinórban három vereség után egyből megkapta a magáét Manuel Pellegrini és a nyáron 58 millió euróból megerősített Málaga. A vezetőedző igyekszik védekezni.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu