Pellegrini szerint nem volt rossz a City

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 26. 14:01
Meglepetésre a Premier League egyik bajnokesélyesnek tartott csapata, a Manchester City 3-2-es vereséget szenvedett a most feljutott Cardiff City otthonában az angol bajnokság második fordulójában. Manuel Pellegrini, a City menedzsere szerint pedig csapata nem is játszott rosszul...


 

A Premier League második fordulójának legnagyobb megleptése volt, amikor vasárnap, az akár bajnokesélyesnek is kikiáltott Manchester City 3-2-es vereséget szenvedett a frissen feljutott Cradiff City otthonában.

Sőt, lehetett volna egy picivel csúnyább is, ha a most vásárolt Álvaro Negredo az utolsó percben nem kozmetikázza az eredményt. Wales-ben mindenestre nagyon boldogok lehetnek, mivel a gárda története első PL-győzelmét szerezte.

A botlás a másik oldalon viszont kínosnak tűnik, de Manuel Pellegrinit, a City új menedzserét nem törte le, szerinte csapata nem érdemelt vereséget. "A Cardiff nem egyszerű csapat, ezt tudtuk, mivel nem sok meccset veszítettek el otthon tavaly" - értékelt a chilei mester.

"Ellentámadásokkal próbálkoztak, a védőinknek pedig ezzel kellett foglalkozniuk, és csak két szöglettel volt gond. Talán kicsit lassúak voltunk az első 45 percben, mert nagyon mélyen védekeztek, emiatt pedig nagyon pontosan kellett passzolnunk."

"Minden meccs más, és nem hiszen, hogy most rosszul játszottunk volna. Ebben nincs különbség a Premier League és a La Liga között: a szöglet ott is szöglet, akárcsak Európában és a világon mindenhol. Két gólt szereztünk, és volt egy-két ígéretes helyzetünk, mégis ez a két sarokrúgás döntött."

A Manchester City az angol bajnokság következő fordulójában a szintén most feljutott Hull Cityvel találkozik, az Etihad Stadionban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Walesi pofon a Manchester Citynek!
VIDEÓK! Az újonc Cardiff története első hazai Premier League-mérkőzésén legyőzte a bajnoki aranyéremre áhítozó Manchester City labdarúgócsapatát a 2. fordulóban, vasárnap délután. Az utolsó félórában fordított a hősiesen küzdő...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu