A Málagánál védik a nyári bevásárlást

Létrehozva: 2011. október 30. 15:40
Zsinórban három vereség után egyből megkapta a magáét Manuel Pellegrini és a nyáron 58 millió euróból megerősített Málaga. A vezetőedző igyekszik védekezni.


A katari tulajdonos által pénzelt kék-fehérek nulla ponttal és 0-9-es gólaránnyal állnak az elmúlt három fordulóban, miután a Rayo Vallecano és a Levante mellett a múlt hétvégén látványosan leiskolázta őket a Real Madrid. Többet vártak ennél az együttestől.

„Az ilyen vereségek után el kell fogadni, hogy megkapjuk a kritikákat – így a vasárnapi sajtótájékoztatón Pellegrini. – Kétségek lehetnek kisebbek vagy nagyobbak, de a klubon belül nincs semmifajta probléma a hosszútávú terveket illetően."

„Nehéz megmagyarázni ezeket az eredményeket, csekély a győzelem és vereség közötti különbség. Nem igazán megy a labdával és az anélküli játék sem, egységesebbnek kell lennünk mind támadásban, mind védekezésben" – hívta fel a figyelmet a szakember.

Jelenleg 12 pontra áll a Málaga az éllovas Real Madrid mögött, de véget vethet a negatív sorozatnak, ha legyőzi a tabellán két hellyel előtte tanyázó Espanyolt.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu