KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MALAGA"
Úgy fordított a BVB, mint az MU '99-ben 2013. április 9. 22:38 VIDEÓK! Egy perc alatt, a sírból hozta vissza a továbbjutást érő győzelmet a Borussia Dortmund labdarúgócsapata a kedd esti Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágón, amelynek hosszabbításában tudott fordítani 1-2-ről 3-2-re a sorozat meglepetéscsapata, a Málaga ellen. A német együttesben a meccs nagy részében nem volt átütő erő, kétszer is vezetést szerzett a Málaga, másodszor a 82. percben. A legvégén azonban a BVB mellé állt a Fortuna, ilyen, világra szóló fordítást legutóbb talán a Manchester United 1999-es BL-győzelme alkalmával láthatott a közönség. Az igazsághoz tartozik, hogy Santana és Eliseu gólját is egyértelmű les előzte meg a meccsen.
 
Habkönnyű Barca-siker, 57-ből 55 pont! 2013. január 13. 22:55 Lionel Messi góllal debütált aranyszínű cipőjében négyszeres aranylabdásként a BL-nyolcaddöntős Málaga otthonában, a La Liga őszi idényének utolsó fordulójában, vasárnap este. Úgy tűnt, ez lehet a szezon második legnehezebb meccse a katalánok számára, de simán meglett a három gól, na és persze a három pont. Tizenegy egység a Barca előnye az egyik, és tizennyolc a másik madridi alakulattal szemben az "őszi elszámolásnál". A Vilanova-csapat csak a Real ellen nem tudott nyerni, összesen két pontot hullajtott el, kétséges, hogy ezt a rekordot megdöntik-e valaha.
 
Kizárták a Málagát az európai porondról 2012. december 21. 16:09 Megvannak a pénzügyi fair play első áldozatai, a "legnagyobb hal" köztük a Málaga, amely nem indulhat el a nemzetközi porondon a legközelebbi szezonban, amelyre kvalifikálja magát (négy éven belül).
 
Ezt is elszórakozta a Málaga 2012. november 11. 12:45 Újabb hazai meccset bukott el a Málaga a spanyol bajnokságban, a Real Sociedadtól kapott ki a 11. forduló szombati játéknapján. A hazaiak még szinte a pályán sem voltak, mikor Vela már ünnepelte a gólját, s hiába egyenlített Saviola, Xabi Prieto kapott egy ajándéktalálatot a hazaiaktól a második félidőben, ezután már nem is változott az eredmény.
 
Málaga: Saviola-Santa Cruz csatársor! 2012. augusztus 31. 19:33 Az utolsó napon jött össze a Málaga első második, és harmadik nyári igazolása, az andalúzok nem adtak ki pénzt, mégis neves csatárduóval erősítették meg keretüket.
 
Szétszedhetik a Málagát 2012. augusztus 6. 15:40 A Rubin Kazany weboldala büszkén hirdeti, hogy a csapat leigazolta José Salomon Rondónt, a Málaga és a venezuelai válogatott 22 éves ászát.
 
Fejet hajtott a Málaga Messi előtt 2012. január 22. 19:50 Ennyit jelent egy aranylabdás: a nyáron 52 millió euróért erősítő Málaga tanácstalan volt Lionel Messi játékával szemben a la Rosaledában, a spanyol élvonal 19 fordulójában. A 24 éves argentin csatár egy szépséges fejesgóllal nyitott, ás Sánchez szemfüles gólja után két szólója is középkezdésbe torkollt. Átmenetileg feljött két pontra a Real Madrid mögé Pep Guardiola csapata, úgy, hogy Fabregast, Xabit és Puyolt a cserepadon jegelték.
 
Málagán is elsüllyedt a Villarreal 2011. november 29. 09:18 A gyászol BL-szereplés mellett a La Ligában sem megy a Villarrealnak, a korábbi sikercsapat ezúttal Málagán kapott ki 2-1-re. A hazai az ex-lyoni Toulalan találatával szerzett vezetést az 5. percben, erre Ruben (16.) még válaszolt. A győztes találat Isco (40.) nevéhez fűződött, míg Toulalan (75.) a szünet után a kiállítás sorsára jutott.
 
Joaquín nélkül folytatja a Málaga 2011. november 23. 18:44 Combizomhúzás miatt három hétig nem számíthat a Málaga labdarúgócsapata szélsője, Joaquín szolgálataira - áll a klub közleményében.
 
Kúszik felfelé a Málaga 2011. november 21. 23:02 A Málaga fellépett az ötödik helyre a Primera Divisiónban, miután 3-1-re győzött a Racing vendégeként a 13. forduló záró mérkőzésén. A gól nélküli első félidő után Isco törte meg a jeget, majd 2-0 után szépített a Santander, de az utolsó szó a délieké volt. A kantábriaiak továbbra is az utolsó helyen szerénykednek, azonos pontszámmal a Granadával és a Sociedaddal.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu